Ngundang telpon maneh
Wisata Kuliner Odisha

Wisata kewan, Orissa karo Sandpebbles - Pengalaman apik karo alam, Flaura lan Fauna saka Odisha.

Looking for a wildlife getaway? Wisata Margasatwa Odisha minangka tujuan utama panjenengan kanggo ngunjungi!

Sanajan pantai lan candhi njupuk omah laras amarga popularitasé, Wisata Margasatwa Odisha luar biasa. Kanthi akeh taman nasional, cadangan macan, lan habitat satwa liar, negara iki nduweni spesies fauna lan flora sing ora bisa ditemokake sing ora bakal ketemu ing ngendi wae ing donya. Dadi Mangrove Hutan & Wetland of Bhitarkanika utawa alas Chandaka, saben nook lan cranny saka negara bagéan wétan India embraces sugih sugih.

Ing Wisata Margasatwa Odisha , sampeyan bakal entuk kesempatan kanggo ndeleng kewan gumregah ing habitat sing ora diretas, ngrungokake swara lan ngrasa degdegan kanthi rasa kasenengan. Ing kene, sampeyan bisa nyumurupi ratusan genus spesies sing kalebu macan, gajah, buaya, rusa, wolu, lan luwih akeh ing habitat alam.

Paket Wisata Kita Wildlife Paket odisha disesuaikan karo kapinterane lan menehi kesempatan kanggo ndeleng satwa sing paling apik sing bisa ditawarake dening negara.

Satkosia - Bhitarkanika - Similipal

DAY 01: Arrival Bhubaneswar

Arrival ing Bandara Bhubaneswar / Stasiun Kereta Api lan transfer menyang hotel. Kunjungan sore menyang Candi Lingaraj, Khandagiri Udayagiri Jain Caves. Evening gratis ing Ekamra Haat Dinner and Overnight ing Bhubaneswar.

DAY 02: Bhubaneswar - Satkosia

Sawise nedha sarapan menyang Satkosia liwat Angul. Njupuk kapal pesiar ing Satkosia Gorge ngendi sampeyan bisa nemokake akeh Mugger lan Gharial ing sadawane bank-bank wedhi. Trek sore ngliwati trail alam. Dinner and Overnight at Satkosia.

DAY 03: Satkosia - Bhitarkanika

Sawise sarapan ngunjungi Bhitarkanika. Mlebu menyang Resor kita .Sawise nggoleki gaya ngarep nedha isuk kanggo Kalibhanja Diha Island ing prau desa sing disetujoni dening Wildlife Department, kanggo nikmati panorama situs Ramsar. Rawuh ngunjungi candi Jagannath kanggo melu ing Live Aalati Darshan. Ing wayah sore seneng nyala api karo Snack lan Dinner. Sewengi ing Sand Pebbles Jungle Resorts.

DAY 04: Bhitarkanika

Sawise nedha isuk gaya ngarep sing enak, ngunjungi Kandhang Bird, trekking kanggo menara menara Raja Kuno, lelungan menyang endhase sing beda ing prau desa sing disetujoni dening Wildlife Department, kanggo nemokake buaya. Sasampunipun nindakaken kunjungan dhumateng museum lan area proyek. Ing wayah sore nikmati geni camp karo Snack lan Dinner. Sewengi ing Sand Pebbles Jungle Resorts.

DAY 05: Bhitarkanika - Similipal

Sasampunipun nampi nedha sarapan rumiyin, rawuh ing Similipal Tiger Reserve. Check-in kanggo hotel. Sawise tindak alam nedha awan lan alam sinau ing pekarangan herbal, riko menyang baya breeding Crocodile. Nedha bengi lan sewengi ing Similipal.

DAY 06: Similipal

Sawise nedha isuk ngunjungi Barehipani lan Joranda Waterfalls lan Jungle Safari. Banjur tindak menyang Chahala Zone. Nedha bengi lan sewengi ing Similipal.

DAY 07: Similipal - Departure

Sawise nedha sarapan kanggo lelungan maneh

Contact Us


Skip toolbar