Ngundang telpon maneh
  • 03 Nights / 04 Days

Trip to Lonavala - Khandala

Deleng uga Kode Wisata: 245

[rev_slider alias = "Trip to Lonavala - Khandala"]

DAY 01:

MUMBAI -LONAVALA

Sasampunipun rawuh ing bandara / stasiun kereta api Mumbai, pikantuk lan pindhah dhateng Lonavala. Ing rawuh, mlebu menyang hotel. Lonavala wis misuwur amarga karunia alam kayata: lembah, bukit, air terjun gurun, kue hijau lan angin sing nyenengake. Wilayah iki kebak kaendahan alam. Lonavala minangka sajak epik sing digawe dening Gusti Allah. Ing wayah esuk esuk sing ditemokake ing kene katon kaya nalika nyirnakake banyu mawar. Burung-burung kirik sing alon-alon awake dhewe lan kabeh iki ndadekake sing bener Good Morning. Ngluwihi sisa dina luang utawa sampeyan bisa milih kanggo njelajah pasar lokal supaya seneng panganan Lonavala. Tinggal ing Lonavala.

 

DAY 02:

LONAVALA

Dina iki, sampeyan bakal nerusake ngunjungi Bhushi Dam, sing dadi papan paling misuwur ing kutha iki. Iku panggonan sampurna kanggo picnickers. Ana grojogan sing luar biasa, cedhak bendungan, uga papan sing misuwur. Banjur nliti Taman Ryewood, sing uga ana ing pasar Lonavala lan menehi panemu sing apik. Pekarangane apik banget, lan sampeyan bakal nemokake macem-macem wit lan kembang warni. Nuli ngunjungi Lake Tungarli, sawijining reservoir buatan ing Lonavala lan dadi sumber utama sumber banyu ing kutha Lonavala. Dina sing isih ana luang lan mengko sampeyan pensiun ing wayah wengi ing Lonavala.

 

DAY 03:

LONAVALA- KHANDALA - LONAVALA

Sarapan ing hotel. Sawise sarapan ngunjungi Khandala (menit 15 km / 30). Kanthi panutup panggonan wisata kaya: Karla Caves, Visapur Fort, Walwan Dam. Njelajah ing Khandala lan nikmati pemandangan saka lokasi sing apik ing cuaca sing nyenengake. Mbalik kanggo hotel kanggo sewengi menginap ing Lonavala.

 

DAY 04:

LONAVALA- MUMBAI (DEPARTURE)

Kirim sarapan, mriksa metu saka hotel. Muter menyang Mumbai kanggo bali menyang omah kanthi sepur utawa pesawat.