Kebijakan Reservation:

  • Non-Resident Indian / Turis Manca kanggo ngasilake wajib lan Valid Visa wajib ing wektu Check-in.
  • Indian Nationals kanggo mbuktèkaké bukti Photo ID sing sah kanggo mrodhuksi ing wektu Check-in.
  • Konfirmasi pamundhut tundhuk ditampa dening pembayaran awal 100 nalika nggawe reservasi.
[ninja_form id = "3"]
Ngundang telpon maneh

MERDEKA CALL BACK

Ketik rincian ing ngisor iki kanggo nyuwun telpon maneh lan kita bakal diwenehi tutul sanalika bisa.