Ngundang telpon maneh

Top Tourist Places in Orissa - Pariwisata ing Orissa

Kita duwe koleksi paket sing nyakup pusat wisata India, kayata Timur Lor, Madhya Pradesh, Gujarat, Jharkhand, Maharashtra, lan Bengal Barat. Paket pariwisata Orissa kaya Wisata Tekstil Odisha karo Golden Triangle sing dikaruniai pengalaman desa tekstil sing enchanting ing Nuapatna lan Maniabandh, misuwur minangka Ekat. Sing loro, desa-desa idaman kaya Badamba, Sambalpuri, Sagarpalli lan ButtuPalli, Chikiti lan Padmanavpur uga disorot minangka panggonan wisata Orissa kanggo hiburan wisatawan manca lan domestik.

Kita wis nampa pujian saka maneka papan kanggo ngatur tur khusus kanggo Segitiga Emas saka Odisha, viz, Bhubaneswar, Puri, Konark; Ecotour kanggo Bhitarkanika lan Chilka; Paket Wisata Buddha, Wisata Pedalaman, Paket Pedesaan, Wisata Suku, Paket Tour Spiritual, Paket Wisata Weekend, paket RathaYatra, lan paket wisata Kolkata-Gangasagar-Sundarbans. Properti lan restoran Resor sing diduweni dening Sand Pebbles dibaptis ing Jungle Resorts lan Crocodile ing paradigma ecotourism Bhitarkanika - minangka papan wisata kanggo wisatawan. Orissa travel ora bakal dadi maneh!

Punika Top Tourist Places in Orissa kangge njelajah.

Varanasi - Allahabad - Varanasi
Uttar Pradesh Ziarah Tour
Tour Buddhis saka Uttar Pradesh
Little Lahsa - Golden Temple - Vaishno Devi

Ex-Chandigarh Himanchal Tour

Volvo Paket Himanchal -Ex-Delhi
Nggoleki Uttarakhand
Yamunotri - Gangotri Yatra
Kedar-Badri Do-Dham Yatra
Jelajahi Andaman Trip
Wisata Odisha
Travel Odisha

Lelungan menyang Odisha