Ngundang telpon maneh

Apa sampeyan sing kasengsem kanthi ndeleng desain ruwet utawa Tekstil tembung katon apik kanggo sampeyan? Banjur sampeyan wis tekan panggonan sing bener. Sand Textiles Tours Sand Pebbles 'Odisha nawakake macem-macem cara kanggo njelajah donya tekstil unik Odisha. India minangka salah sawijining negara paling murah ing babagan daya saing biaya bahan. Odisha nduweni sejarah panjang industri tekstil. The handlooms of Odisha wis pikantuk sambutan lan reputasi ing dunya kanggo desain lan kualitas. Various desain wis ana ing Odisha kayata Sambalpuri, Bomkei lan Berhampuri. Odisha uga misuwur kanthi jinis tenunan Ikat. Sampeyan bisa nyenengi dhewe kanthi bantuan Tur tekstil, Odisha. Tekstil minangka artefak budaya sing nggambarake sejarah sosial saka papan-papan sing asalé. Tekstil ing India beda-beda saka papan kanggo nyedhiyakake sacara dramatis, ora mung babagan jinis bahan utawa kain nanging uga ing desain, sing nggawe maneka warna keragaman pola geografis lan etnis. Sand Pebbles 'Textile tours Odisha bakal njamin sampeyan duwe pengalaman sampurna artefak tekstil lan apparels.

Paket Wisata Textile Kita utawa Odisha paling apik kanggo wong-wong sing dadi pecandu tekstil lan pakaian lan kepengin njelajah industri tekstil ing Odisha. Program wisata 14 lan kalebu Bhubaneswar, Nuapatna, lan Maniabandha sing misuwur ing Desa Olasingh Textile, Desa Tekstil Chikiti, Desa Tekalpuri Sambalpuri watara Sagarpalli lan Buttupalli, Desa Tekstil Barapalli, Desa Tekstil Attabira, Proyek Serikultur, lan Desa Tussar Silk. Sampeyan ora kudu ngenteni kanggo nemu Travel Tekstik Odisha sing ayu iki. Pake tasmu sakcepete, lan lunga ninggalake barang sing ana ing awak.

Textile Tours Odisha

Price: 51198 | Kode Wisata: 009

DAY 01: ARRIVAL

Ketemu & menehi salam nalika rawuh ing Bandara Bhubaneswar / Stasiun Kereta api & banjur pindhah menyang hotel sing wis dipesan. Yen wektu ngidini, ngunjungi candhi sing paling tuwa ing abad 07th Century nganti 12th Century AD. Sewengi ing Bhubaneswar.

DAY 02: BHUBANESWAR - DHENKANAL

Sawise nedha isuk drive kanggo Dhenkanal en rute rute menyang Nuapatna (desa Weaving IKAT) lan Sadeibarini (Dhokra Casting Desa). Sewengi ing Dhenkanal.

DAY 03: DHENKANAL - SAMBALPUR

Sawise nedha isuk menyang Sambalpur. Wis sore neng desa sawetara desa tenunan. Sewengi ing Sambalpur.

DAY 04: SAMBALPUR - BARGARH - BARPALI - BALANGIR

Sawise nedha sarapan menyang Balangir liwat Desa Tenis Bargarh lan Barpali Silk Tenun Desa (desa Barpali minangka tukang paling apik saka Tussar Silk). Sewengi ing Balangir.

DAY 05: BALANGIR - SONEPUR - BALANGIR

Sawise niliki sarapan ing Sonepur Weaving Village. Sewengi ing Balangir.

DAY 06: BALANGIR - GOPALPUR (GANJAM)

Sawise nedha isuk drive menyang Gopalpur liwat Padmanavpur Weaving Village. Sewengi ing Gopalpur.

DAY 07: DEPARTURE

Sawise nedha isuk bali menyang Stasiun Kereta Api Berhampur / Bandara Bhubaneswar kanggo lelungan.

Contact Us


Skip toolbar