Ngundang telpon maneh
Tempo Traveller Price ing Bhubaneswar

Ngupadi numpak gratis kanggo tujuan sampeyan, ing Bhubaneswar? Pasir Pebbles'Price Tempo Traveller ing Bhubaneswar iku mesthine sing paling apik. Layanan sampeyan sing paling apik ing kutha iki. Nyewakake Traveller Tempo iku cara sing apik kanggo lelungan yen sampeyan lelungan ing grup. ac Tempo Traveler bisa dadi kendaraan gedhe sing becik kanggo lelungan cendhak / dawa utawa tur liyane. Sand Pebbles 'nawakake Harga Traveller paling apik ing Bhubaneswar. We offer a variety of Tempo Traveller for rent including Tata Winger 15, 17, 19, 21 seaters. Tim kita bakal mbantu sampeyan ngrancang trip sampurna tanpa gawe gampang. Pembalap kita duwe kawruh jero, nggawe trip bisa mlaku kanthi lancar. Priksa Tempo Price Traveller ing Bhubaneshwar kanggo njaluk katrangan saka layanan kita. Kita nyedhiyakake akeh pamikiran lan usaha ing kepuasan klien supaya bisa duwe lelungan sing nyaman lan santai.

Contact Us


Nggoleki Odisha kanggo pertama kali? Utawa duwe dina tamasya dipesen? Sampeyan kudu nyewa 25 Seater Tempo Traveller yen sampeyan lelungan ing grup. Kanthi mangkono akeh sing bisa weruh ing Odisha, ngundhuh Traveller Tempo minangka cara paling apik kanggo ngubengi lan ndeleng kabeh. Dipun simpen aman lan nyenengake, sajrone lelampahan, awit sedaya kendaraan dipun sinaoni sadurunge nyewakake.

24 hour Service- Kita nyedhiyakake layanan 24 jam kanggo kabeh klien, tanpa wektu tundha. We are one of the Best tempo Traveler in Bhubaneswar, nyediakake layanan berkualitas kanggo para klien.

Quality- Kita tansah darmabakti kanggo melayani klien kita karo kepuasan banget. Kabeh Tempos kita lintang 5. Kita siji-sijine perusahaan transportasi penumpang ing India sing menehi penghargaan layanan pelanggan liwat European Foundation for Quality Management.

Driver Training & Safety- Kita njamin para pembalap kita duwe pelatihan lan penilaian sing tepat sadurunge servis klien. Kita njamin driver kita duwe latihan First-Aid kanggo bebaya darurat. Saben tempo dititi priksa sadurunge ninggalake papan.