Ngundang telpon maneh

Sri Lanka, sing saiki dikenal minangka Ceylon, minangka pulo cilik ing kidul India, ing Samudra Hindhia, nanging sing paling cilik mung babagan negara sing ayu. Kanthi paket Sri Lanka saka paket Bhubaneswar, sampeyan bakal bisa ndeleng pemandangan sing narik ati ing Sri Lanka. Pemandangan macem-macem saka jembar rainforest lan garing kanggo negara apik lan pesisir pantai. Negara iki nduweni peradaban kuno, pesisir pantai berpasir emas kanthi kelapa sawit, pegunungan, lan perkebunan karet lan tèh. Kanthi Sand Pebbles 'Sri Lanka Tour saka Bhubaneswar, sampeyan bisa entuk kabeh pengalaman pikiran-nyedani njelajah Sri Lanka. Nalika ngunjungi pulo, sampeyan bakal weruh arsitèktur kolonial wiwit jaman nalika Portugis, Walanda lan Inggris mrentah. Sampeyan bakal nemu akeh gajah, sawetara sing melu ing pameran lokal lan, macan tutul ing cagar alam kewan. Sri Lanka minangka negara sing sugih banget saka segi sejarah, tradisi, lan budaya. Kanggo turis sing seneng nyekseni sejarah panggonan, Sri Lanka menehi segitiga budaya kanggo wong-wong mau. Sri Lanka Tour saka Bhubaneswar bakal ninggalake sampeyan awestruck karo kabeh barang apik alam wis kurban. Sri Lanka uga dikenal minangka pantai-pantai sing eksotis lan sinar emas ing saben taun. Sri Lanka nduweni maneka warna Taman Nasional gedhe kayata Taman Nasional Yala, Taman Nasional Wilpattu, Taman Nasional Minneriya, Taman Nasional Udawalawe lan Horton Planes. Sri Lanka Tour saka Bhubaneswar bakal ngijini sampeyan njelajah swarga cilik ing Samudera Hindia.

Wis samesthine kanggo nawakake kabeh jenis wisata- Pecinta alam, bocah-bocah, petualangan, utawa jenis liyane. Wutah pariwisata ing Sri Lanka ora ana tanda kanggo mandheg cepet utawa luwih cepet. Book your Sri Lanka Vacation Packages now.

KATUNAYAKE - KANDY - NUWARA ELIYA - BENTOTA - COLOMBO

Kode Wisata: 1001

DAY 01: KATUNAYAKE - KANDY - 115 Kms 2.5 Hours

Tiba ing Bandar Udara Internasional Bandaranaike, Katunayake ditampa dening wakil "Spiceland Colombo" lan ngirim menyang hotel ing Kandy liwat Pinnawala.

Panti Pohon Gajah, Pinnawala:

Nggolèki gajah - omah saka gajah sing béda umur lan ukuran sing dipangan, mandi, dolanan lan malah kawin. Iki wis ditemokake tatu utawa ditinggalake ditinggal ing ara-ara samun. Ana uga cilik calves bayi lair ing panangkaran.

Tabel wektu Panti Asuhan Gajah:
  • 08.30am Mbukak panti asuhan kanggo pengunjung
  • 09.15am Bottle-feeding the gajah bayi
  • 10.00am Morning bath at 'Ma Oya'
  • 12noon Gajah bali menyang panti asuhan sawise bathine
  • 01.15pm Botol-ngumbah bayi gajah
  • 02.00pm Afternoon bath at 'Ma Oya'
  • 04.00pm Gajah bali menyang panti asuhan sawise bathine
  • 05.00pm Botol-ngumbah bayi gajah
  • 06.00pm Nutup panti asuhan kanggo pengunjung

Spice Garden in Hingula (Kandyan Spice 99):

Dumunung ing dalan utama antara Colombo lan ibukutha Kandy. Ngunjungi Taman Hingula ing Mawanella kanggo ndeleng macem-macem jinis rempah-rempah Sri Lanka sing misuwur. Cinnamon, Cardamom, Pepper, Cengkeh lan Nutmeg wis ngobati panggonan kasebut. Saliyane kanggo rempah-rempah individu, wahana didol dhewe versi bubuk kari Sri Lanka.
Temple of the Tooth Relic, Kandy:
Bait Suci Religius Budha Sang Buddha yaiku candhi paling penting kanggo para Buddha Sri Lanka lan dibangun ing abad 16 abad dening raja Wimaladharmasooriya, namung kanggo tujuan ngubengi relik gigi.
Lunch lan Dinner Tetep ana ing Hotel ing Kandy.

DAY 02: KANDY - NUWARA ELIYA - 77 Kms - 3.5 Hrs

Sarapan ing Hotel ing Kandy & ninggalake Nuwara Eliya liwat Peradeniya lan Ramboda.

Royal Botanical Garden, Peradeniya:
Iki minangka taman kesenengan saka Raja Kandyan ing abad 16th lan salajengipun digawe dadi Taman Botani nalika rezim Inggris.

Jam Operasi: 7.30am - 5.00pm (saben dina)
Restoran lan kafe: 10.00am - 5.00pm

Museum Gem ("Tiesh" by Lakmini):
Tiesh sacara resmi dikenal minangka Lakmini Pvt Ltd wis dadi surga sing legendaris kanggo watu larang lan perhiasan apik sing digawe kanthi kualitas apik sajrone taun. Antarane macem-macem watu permata Sri Lanka sing misuwur ing saindenging jagad yaiku Blue Safir, Star Safir, Rubi, Rubil Bintang, Safir Putih, Safir Kuning, Kucing Mata, Etc. Fitur unik saka pendirian iki yaiku tambang Gemuk simulasi sing dipigunakaké kanggo sumber berharga batu permata di Sri Lanka. Ideally dumunung ing tengah-tengah Sri Lanka ing kutha Kandy "Tiesh" Caters-sampurna kutha kanggo kabeh bagéan saka klien. Tiesh dening Lakmini wis ing ngarep modhèl desain modern ing perhiasan wiwit kawiwitan ing 1997.
Pusat Teh Mackwoods Labookellie:
Dumunung kira-kira 1500 meter ing sadhuwuring segara ing tengah Estate Labookellie, salah sijine perkebunan teh paling apik ing Sri Lanka, saiki dadi ajang sing populer ing sawijining perjalanan internasional sing nyedhiyakake kesempatan kanggo ngalami Mackwoods Tea ing paling apik ing clim negara pegunungan uga nyedhiyakake kamulyan instruksi saka Pabrik Teh Ceylon. Pusat Teh Labookellie sing wis suwé dadi landmark tanah sing misuwur ing antarané warga lokal lan wisatawan ing Nuwara-Eliya saka Kandy kanggo syarat-syaraté ing Taman Teh Labookellie sing berkualitas apik. Pusat Teh iki wis ditambahi lan dianyarake kanggo menehi akeh layanan pelanggan & pelanggan luwih apik ing setelan sing luwih nyaman. Mackwoods menehi pengunjung tur gratis ing pabrik Tèh Labookellie, pengalaman pendidikan ing budidaya tèh lan proses manufaktur.
Ramboda Falls:
Ngluwihi lèr ing lèpèn gunung, alas tebal, lan lembah Estates Tea, brooks konvergensi cilik ing dataran tinggi utama mènèhi sawetara air terjun sing paling megah ing Sri Lanka, salah sawijiné "Kali Randha Ramboda" ing Nuwara Eliya. Pecah mudhun ing dhuwuré 3200ft. Ramboda Falls ndadekake kamulyan lan kamulyan ing pulo sing ayu iki nggawe Sri Lanka minangka tujuan wisata sing populer kanggo escapee romantis & pacangan alam.
Nedha awan lan Dinner Urip ing Hotel ing Nuwara Eliya.

DAY 03: NUWARA ELIYA - BENTOTA - 240 Kms - 5.5 Hours

Sarapan ing Hotel Nuwara Eliya lan ninggalake Bentota
Nyawa
Lunch lan Dinner Urip ing Hotel Bentota.

DAY 04: BENTOTA - COLOMBO - 65 Kms - 2 Hours

Sarapan ing Hotel, Bentota lan ninggalake kanggo Colombo
Turtle Hatchery, Kosgoda:
Proyek-proyek wis diluncurake kanggo ngreksa populasi kura-kura sing ngrampungake kapunahan lan proyek kasebut ditemokake ing sadawane pesisir kidul Sri Lanka, ngendi kura-kura teka ing endhog kanggo ngobongake endhoge. Penyu digebuki bolongan ing Pantai, Nyelehake endhoge lan nutupi wedhi ing endhas, sing diubengi dening panas srengenge. Sing asring kedadeyan, endhog digali dening nelayan lan didol marang wong-wong sing mangan. Nanging saiki endhog dibiyarake dening proyèk-proyèk konsèrvasi lan dikebaki kanthi cara alam ing wilayah sing dileboni ing endi manuk ora duwé kesempatan kanggo ngangkat lan bayi-bayi dibuang menyang segara sawisé rong dina ing wayah wengi wong sing luwih apik kaslametan.
Wisata Colombo:
Ngelajengake wilayah tengah lan kutha sing dikenal kanthi jeneng Fort, dibangun dening Portugis ing abad 16. Ngunjungi pasar lan bazaar Pettah sing sibuk, ngunjungi kuil Buddha lan Hindu, sawijining gereja Walanda sing lawas lan terus menyang kawasan omah kayu manis Cinnamon. Nerusake Town Hall, Independence Square lan BMICH (International Convention Centre).
Liyane:
  • Shopping ing; (marang kapentingan)
  • rumah model Fashion
  • Pinggir Paradise RoadBare
  • Stone-n-stringCrescat
  • Majestic cityLiberty Plaza
  • Beverly StreetLaksalaetc.

Nedha awan lan Dinner Urip ing Hotel ing Colombo.

DAY 05: COLOMBO - KATUNAYAKE - 37 Kms - 1 Hour

Sarapan ing Hotel di Colombo.
Miturut wektu sampeyan ninggalake Bandara Internasional Bandaranaike, Katunayake for Departure. Pungkasane tur.
Pungkasane tur.
Skip toolbar