Ngundang telpon maneh

Odisha nduweni akeh tutup alas sing wis ditemtokake akhir-akhir iki. Nanging sanajan saiki, salah sawijining atraksi sing paling gedhe yaiku ekspansi lanskap alami sing ora bisa ditemokake sing menehi habitat sing isih direksa kanggo satwa liar negara sing luar biasa. Ana akeh papan suci ing Odisha kaya Taman Nasional Simlipal, Danau Chilika, Taman Alam Zaman Bhitarkanika, Taman Zoological Nandankanan, Sanctuary Ushakothi, Sanctuary Satkosia, Sanctuary Baepingalli Sanctuary, Sanctuary Ambapani, Khalasuni Sanctuary lan Balukhand Sanctuary, etc. flora lan fauna eksklusif kanthi wisata sanctuary Odisha

Bhitarkanika Wildlife Sanctuary:

Nyebar ing dhaerah kothak kilometer saklawasé 672, dumunung ing distrik Kendrapara, Odisha. Fauna utama ing Bhitarkanika yaiku - macan tutul, kucing nelayan, hyena, kucing jaran lan liya-liyane. Seneng wisata Wildlife Odisha boat cruises.

Taman Nasional Similipal:

Dumunung watara 320 saka ibukutha negara Bhubaneswar ing sisih wétan Odisha, Taman Nasional Simplipal ing distrik Mayurbhanj, diumumaké minangka alas cadangan kanggo macan ing taun 1973.

Chilika Lake:

Laguna pantai banyu payau ing Teluk Benggala lan dumunung ing sisih kidul tutuk Kali Mahanadi, Tlaga Chilika minangka tlaga paling gedhe ing India.

Nandankanan Zoological Park:

Nandankanan Zoological Park, diadegaké ing 1960 liwat wilayah kothak kilometer 14.16 dumunung ing distrik Khurda ing Odisha ing pinggiran ibukota Bhubaneswar.

Satkosia Sanctuary:

The Satkosia Sanctuary minangka oasis saka idyllic ijo sing sprawls tengen expanse 745.52 kilometer persegi ing distrik Angul, Nayagarh lan Phulbani. Cagar alam teka ing taun 1976 lan minangka hit karo kabeh pecinta alam, peminat liar, lan petualangan petualangan.

Liyane Sanctuaries:

Ana akeh papan suci liyane ing wilayah sing beda-beda kaya Odisha, Sanksi Laut Gahirmatha, Sanksi Margasatwa Chandaka-Dampara, Sanksi Margasatwa Balukhand-Konark, Sanksi Margasatwa Hadagarh, Sanksi Margasatwa Baotongalli lan akeh liyane ......

Enquiry / Hubungi Kami


Skip toolbar