Odisha nduweni akeh tutup alas sing wis ditemtokake akhir-akhir iki. Nanging sanajan saiki, salah sawijining atraksi sing paling gedhe yaiku ekspansi lanskap alami sing ora bisa ditemokake sing menehi habitat sing isih direksa kanggo satwa liar negara sing luar biasa. Ana akeh papan suci ing Odisha kaya Taman Nasional Simlipal, Danau Chilika, Taman Alam Zaman Bhitarkanika, Taman Zoological Nandankanan, Sanctuary Ushakothi, Sanctuary Satkosia, Sanctuary Baepingalli Sanctuary, Sanctuary Ambapani, Khalasuni Sanctuary lan Balukhand Sanctuary, etc. flora lan fauna eksklusif kanthi wisata sanctuary Odisha

Bhitarkanika Wildlife Sanctuary:

Nyebar ing wilayah kothak kanthi jarak 672, dumunung ing distrik Kendrapara, Odisha. Fauna utama ing Bhitarkanika yaiku - macan tutul, kucing nelayan, hyena, kucing jaran lan liya-liyane. Seneng wisata Wildlife Odisha boat cruises.

Taman Nasional Similipal:

Dumunung kira-kira kilometer 320 saka ibukutha negara Bhubaneswar ing bagéan lor-wétan Odisha, Taman Nasional Simplipal ing distrik Mayurbhanj sing diumumaké minangka alas cadangan kanggo macan ing taun 1973.

Chilika Lake:

Laguna pantai banyu payau ing Teluk Benggala lan dumunung ing sisih kidul tutuk Kali Mahanadi, Tlaga Chilika minangka tlaga paling gedhe ing India.

Nandankanan Zoological Park:

Nandankanan Zoological Park, diadegaké ing 1960 liwat wilayah kothak kilometer 14.16 dumunung ing distrik Khurda ing Odisha ing pinggiran ibukota Bhubaneswar.

Satkosia Sanctuary:

The Satkosia Sanctuary minangka oasis saka idyllic ijo sing sprawls tengen expanse 745.52 kilometer persegi ing distrik Angul, Nayagarh lan Phulbani. Cagar alam teka ing taun 1976 lan minangka hit karo kabeh pecinta alam, peminat liar, lan petualangan petualangan.

Liyane Sanctuaries:

Ana akeh papan suci liyane ing wilayah sing beda-beda ing Odisha kaya Sanksi Laut Gahirmatha, Sanksi Margasatwa Chandaka-Dampara, Sanksi Margasatwa Balukhand-Konark, Sanksi Margasatwa Hadagarh, Sanksi Margasatwa Baotongalli lan akeh liyane ......

Contact Us

Ngundang telpon maneh

MERDEKA CALL BACK

Ketik rincian ing ngisor iki kanggo nyuwun telpon maneh lan kita bakal diwenehi tutul sanalika bisa.