Ngundang telpon maneh
Puri Rath Yatra 2018

Apa kowe dadi pengikut agama Hindu? Nggolek panggonan religi sing dikunjungi ing umur, tambah maneh Puri Rath Yatra 2018 menyang dhaptar! Inggih, Puri Rath Yatra punika satunggaling bab ingkang dipunremeni paling sekedhik sasampunipun gesang.
Saksuwene fèstival paling gedhé ing planèt Rath Yatra, papan déwéké mlayu metu saka candhi, ngobong penghalang kasta, agama, lan akidah kanggo ngirim pesen kesatuan menyang alam semesta. Puri-intine, kreta gedhene, udhara lembab sing ditandhangi karo hujan mendadak lan cacophonous din nggawe festival paling suci ing India, Rath Yatra 2018 minangka salah sawijining acara.
Rath Yatra sing kondhang ing donya iki dirayakake karo penggemar, semangat keagamaan lan semangat kemesraan. Swara cembung, gendongan, lan musik sing éndah ngrasa kaya langit sing wis ana ing bumi kanggo kasenengan. Punika pitados bilih yen sampeyan narik kreta sapisan - sampeyan bakal entuk wacana menyang swarga. Lan, ora ana siji ing planet iki kepingin ilang Puri Rath Yatra 2018!

Paket Puri Rath Yatra 2018

SandPebbles nawakake paket apik tenan kanggo Puri Rath Yatra Tour, supaya sampeyan bisa duwe lelungan gratis lan panggonan sing ora ana ing kutha sing paling sibuk. Apa sampeyan pengin lelungan saka Bhubaneswar utawa manggon ing kutha ing Puri Rath Yatra, kita nggawe kabeh pengaturan saka booking hotel kanggo numpak, demo, & kabeh, kanggo nggawe lelampahan gaib ora berkesan. Kita Paket Puri Rath Yatra 2018 kalebu:

Dina 1: Arrival Bhubaneswar

Siji wakil bakal nampi sampeyan ing Bandara Internasional Biju Patnaik, Bhubaneswar lan ngiringi sampeyan menyang hotel. Yen pesawat tiba ing wayah esuk, sampeyan bisa ngunjungi City Smart utawa bisa pindhah menyang Puri, mung 60 Km drive saka kutha. Nedha bengi bakal dilayani ing hotel.

Dina 2: Ngunjungi Candi Jagannath

Sawise nedha isuk - isuk menyang Puri en roto kunjungan menyang Dhauli (Pandhili (Desa Work Applique), Sakshigopal (Candi Radha Krishna) & Raghurajpur / Naikpatna (Desa Lukisan) .Upacara ing Puri, . Kunjungan sore menyang Candi Lord Jagannath kanggo Berpartisipasi ing Live Aalati Darshan (Non Hindus ora diidini ana ing candhi). Sampeyan ora perlu ngunjungi "Char Dham" kanggo entuk "Moksha" (kaslametan), yen sampeyan ngunjungi Candi Puri. Mbalik maneh menyang kamar hotel.

Dina 3: Rath Yatra

Sawise nedha sarapan menyang Puri Badadanda. Pengaturan istimewa wis digawe ing rooftop saka hotel kanggo nonton Rath Yatra. Yen sampeyan pengin ndeleng Rath Yatra saka ndhuwur atap mlaku-mlaku awal esuk. (Break paket cepet, botol banyu, dhahar nedha awan (veg) bakal diwenehake sampeyan.

Day 4: Sightseeing Puri

Sawise sarapan, siap ngadhepi. Ngrawat Narendra Pokhari, Kuil Lokanath, Kuil Markandeshwar, Kuil Lakshmi, Kuil Ganesh, Kuil Gundicha, Swargadwar, Desa Artist Raghurajpur, Kuil Bimala & akeh. Bali menyang hotel lan turu lan ngaso turu.

Day 5: Puri Beach Fun

Panggonan kanggo jamaah sing ora kaétung, sing teka kanggo njupuk pamuturan tradisional. Salah sawijining pantai paling apik ing India, ing endi endhas Bay of Bengal mujudake kaendahan. Sampeyan bisa seneng ombak sing kelangan sing lungguh ing ngarepan pantai kanthi nyenengake es krim lan barang-barang panganan liyane utawa mlayu menyang dalan Puri-Konark Marine Drive.

Day 6: Shopping at Puri

Siji ora bisa ngrasani kerajinan sing ana ing sekitar Puri. Mangga nliti perhiasan perak perak lan uga tuku tukang tenun Sambalpuri lan Bomkai bakal nyenengake sampeyan kanthi karya sing rumit.

Dina 7: Drive menyang Konark

Loro-lorone nekani Festival Ratha Yatra, lelungan ing Puri bisa nggoleki pilihan wisata liyane sing ora ana guna. Pantai Puri, Pantai Konark, Kuil Konark Sun minangka salah sawijining papan wisata paling menarik ing Puri. Sasampunipun sarapan ngunjungi Candi Konark Sun, Museum ASI (Ditutup ing Jumat), Ramchandi Temple & Pantai Chandrabhaga. Sore sore gratis ing pantai emas lan santai ing pasar pantai Puri. Sewengi ing Puri.

Dina 8: Departure

Sawise nedha isuk sarapan ing Stasiun / Stasiun Bhubaneswar kanggo perjalanan sing luwih anyar.

Inclusions:

Aarti Tikka nalika rawuh
Akomodasi ing Star Hotels
Dinner & Breakfast
Kabeh pindhah dening mobil AC eksklusif
Bali Transfer Bandara ing PVT Car
Puri-Konark Marine Drive riko (Seat in luxury cars or coaches)
Puri Tour Sightseeing + Jagannath Temple + Konark (Seat in luxury cars or coaches)
Apa sampeyan pirembagan babagan candhi sajarah, monumen, cagar alam, festival, lokal, budaya utawa masakan - karunia negara pancen ora cocog. Lan, budaya Jagannath duweni, sing nggawe saben bangga India.

Sugeng rawuh ing tanah Allah. Odisha nunggu rawuhmu.

Enquiry Us / Hubungi Kami