Ngundang telpon maneh

Namaskaar! ... lan Salam saking tanah Jagannath ...

Bhubaneswar - Kutha candhi; ibukutha saka Odisha iku tanah air saya. Odisha, kanthi warisan budaya, warisan arsitèktur lan mutiara sing didhelikaké dadi semangat India. Kuil-kuil sing luar biasa, landmark apik, pesisir pegunungan, habitat alam liar petualangan lan taman nasional, makhluk-makhluk berbulu sing migrasi ing Danau Chilika narik akeh pengunjung kanthi konsisten.

Aku wis nyedhaki ekstensif saka kanak-kanak lan masalah. Iki mimpin kula kanggo ngembangake industri iki lan nyinaoni kesuksesan ukuran sing sakabehe bisa nyemangati vacationer utawa kumpul pengunjung. Iki minangka cara sing "Dream Child" Sand Pebbles Tour 'n' Travels (I) Pvt Ltd teka kawigaten.

Kanthi pengalaman lan keterlibatan ing industri, aku nduweni kapasitas kanggo ngumpulake klompok karyawan sing wis siap banget lan ngalami pengalaman sing bakal ngluwihi kewajiban sing dikarepake kanggo nyedhiyani pengunjung kanthi pengalaman perjalanan paling becik. Dina iki kita wis nyebar swiwi kita menyang New Delhi lan Kolkata lan makarya ing metros beda India kanthi karsa kang becik kanthi bantuan Departemen Pariwisata, Pemerintah Odisha lan Pemerintah India.

Sandpebbbles Dianugerahi dening Odisha Living Legent

Kanthi iki, aku seneng ngluwihi sambutan hangat kanggo wong-wong kanggo ngunjungi negara kita apik lan nengsemake lan nemokke keunggulan jawata. Punika pangarepan kula ingkang sejatos menawi para tamu badhé nindakaken panaliti nylidiki pemandangan lan fauna flora India. Aku kepengin njamin yen pengalaman bakal linger ing pengeling-elinge kanggo wektu immemorial.

Kula kabeh sing paling apik kanggo kabeh sampeyan lan antisipasi sambutan sampeyan ing Odisha
Atithi Devo Bhava! ....

Alok Maharana
MD, Sand Pebbles Tours