Paket Wisata Odisha

8,000.00

Kategori:

India minangka sawijining negara sing mung bisa ditemokake karo panggonan sing éndah, nanging ing antarané tujuan sing paling luar biasa yaiku Odisha ing wétan negara ing bawana Bay of Bengal. Kanggo wisatawan, Oksana - dikenal minangka Orissa nganti 2011 - nyedhiyakake gabungan aktivitas sing nyenengake kalebu safari satwa, kenaikan sing nggumunake, lan candhi sajarah sing ayu, Odisha kudu ana ing daftar ember panjenengan, lan sampeyan bisa maca liburan sabanjure karo Paket Wisata Odisha.

Odisha, dumunung ing sisih kidul provinsi Bengali Kulon, nduweni sejarah sing dawa lan nyenengake uga minangka budaya modern sing sugih lan semangat. Punika kasebut ing buku-buku sejarah ingkang langkung saking kalih ewu taun, tegesipun punika papan ingkang dawa lan paling caket, nanging ing wekdal punika minangka tujuan ingkang sregep lan nyenengaken kanthi cepet. Paket Wisata Odisha mbantu njelajah langka saka panggonan langka

Saben taun, Wisata pariwisata dadi luwih misuwur minangka pengunjung sing luwih akeh teka ing roto-roto ing wilayah sing luar biasa, saka lanskap desa sing nyenengake menyang kutha-kutha gedhe.

Dina iki, ana akeh pemandangan sing bisa ditemokake para pengunjung bisa nyinaoni babagan sajarah menarik saka Odisha. Sawetara pemandangan sing paling tuwa ing wilayah kasebut yaiku lukisan rock Gudahandi, sing dianggep luwih saka umur 20,000. Kanggo lumaku ing guwa-guwa kasebut pancen pancen mlaku ing jejere leluhur kita sing paling adoh. Paket Wisata Odisha kami njamin yen sampeyan duwe pengalaman kanggo urip.

Iki amarga situs iki minangka bukti saka sapérangan asal-usul sing paling tuwa ing manungsa, lan ngunjungi wong-wong mau minangka turis kanggo Odisha supaya saestu bisa nuwuhake jroning ewu taun sejarah jaran kasebut. Situs bersejarah liyane sing luar biasa luwih anyar nanging ora kurang nyengsemake - kayata Candi Sun Konark, sing misuwur ing saindenging arsitektur sing nggumunake. Dibangun ing abad kaping 13, senadyan sawetara bagéan saka candhi saiki dadi reruntuhan, akeh ukiran lan ukiran sing paling éndah lan ruwel sing isih ana. Kanthi Paket Wisata Odisha, sampeyan bakal ngerti apa arti sing bener saka kaendahan.

KANGGURU

  • Transportasi minangka program.
  • Kabeh tunjangan, parkir & tunjangan pembalap.
  • 02-03 persons Dzire, 04 Persons Etios.
  • 06 Wong Innova.
  • 08-10 Perse Tempo Traveller.
  • Rong wengi NON AC akomodasi ing Bhitarkanika Taman Nasional ing Swish Tent ing Sharing Basis karo Two-Lunch, Dinner & Breakfast.
  • Loro dina wengi NON AC akomodasi ing Similipal Jungle Resort karo Two - Lunch, Dinner & Breakfast.
  • Boten ing Bhitarkanika Taman Nasional.
  • Ing Similipal Taman Nasional 01day safari alas lengkap dening NON-AC Bolero.
  • Guide kanggo Jungle Safari.
  • Biaya kanggo INDIANs menyang Taman Nasional.
  • Ditrapake Govt. Tax Service.

EXCLUSION

  • Biaya kamera.
  • Bebungah sing ana hubungane karo pribadi.
  • Tarif tambang / kereta api yen ana.
  • Apa ora kasebut ing inklusi.

PEMBATALAN POLICY

  • Pembatalan sadurunge 60 dina tanggal Kedatangan - 25% saka biaya total dipesen tetep periode
  • Pembatalan sadurunge 30-60 dina tanggal Kedatangan - 40% saka biaya total dipesen tetep periode
  • Pembatalan sadurunge 21-30 dina tanggal Kedatangan - 50% saka biaya total dipesen tetep periode
  • Pembatalan sadurunge 07-21 dina tanggal Kedatangan - 75% saka biaya total dipesen tetep periode
  • Pembatalan ing 07 dina sadurunge Tanggal Kedatangan - 100% saka biaya total dipesen wektu tetep
  • Ora Tampilake lan Mriksa metu sadurunge tanggal dijadwalake Departure - 100% saka biaya total wektu tetep dipesen sing bakal dikenani biaya
Not valid during Festive period (Durga puja period, New year & Chistmass period, National holidays, RathaYatra Period, Holi period)

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pisanan ditliti "Paket Wisata Odisha"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

XCHARX4 XCHARX XCHARXXCHARX =

Ngundang telpon maneh

MERDEKA CALL BACK

Ketik rincian ing ngisor iki kanggo nyuwun telpon maneh lan kita bakal diwenehi tutul sanalika bisa.