Bhubaneswar Puri 1 Night / 2 Days

8,000.00

Hotels

PURI-1-NIGHTS
Empires Package - Empires (Executive Room)
Paket Ekonomi - Naren Palace (Kamar Deluxe Ac)
Paket Deluxe - Hotel Hans (Deluxe Room)
Paket Mewah - Gelombang Mayfair (Premium Room)

transportasi

Intercity - Bhubaneswar- Puri
Lokal - Puri
Transfer - Stasiun menyang Hotel
Liyane kalebu - Sarapan

Kategori: Tag:

TOUR COST : Saben Person Per Basis Tour (Ing Rupee) Ing ngisor iki tarif ora sah sajrone Perayaan (Durga puja, Periode anyar & Chistmass, Holidays, Periode RathaYatra, Holi period)

Vehicle Included Ora Ana Pax / Kamar Paket Ekonomi Standard Paket Paket Deluxe Paket Mewah
Ac Dzire / Indigo Minimal 02 Pax (Kamar 01) Rs.3950.00 Per Person Per Tour Rs.5020.00 Per Person Per Tour Rs.6040.00 Per Person Per Tour Rs.8600.00 Per Person Per Tour
Ac Dzire / Indigo Minimal 04Pax (Kamar 02) Rs. 2540.00 Per Person Per Tour Rs.3620.00 Per Person Per Tour Rs.4640.00 Per Person Per Tour Rs.7200.00 Per Person Per Tour
Ac Innova 04 Pax Minimal (02 Rooms) Rs.2900.00 Per Person Per Tour Rs.3970.00 Per Person Per Tour Rs.4990.00 Per Person Per Tour Rs.7550.00 Per Person Per Tour
Ac Innova Minimal 06Pax (Kamar 03) Rs.2310.00 Per Person Per Tour Rs.3390.00 Per Person Per Tour Rs.4400.00 Per Person Per Tour Rs.6970.00 Per Person Per Tour
AC 13 Seater TT Minimal 08Pax (04 Rooms) Rs.2900.00 Per Person Per Tour Rs.3970.00 Per Person Per Tour Rs.4990.00 Per Person Per Tour Rs.7550.00 Per Person Per Tour
AC 13 Seater TT Minimal 10Pax (05 Rooms) Rs.2550.00 Per Person Per Tour Rs.3620.00 Per Person Per Tour Rs.4640.00 Per Person Per Tour Rs.7200.00 Per Person Per Tour
Tambahan Dewasa karo Extra Mattress / Bed NA Rs.700.00 Per Person Per Tour Rs.1000.00 Per Person Per Tour Rs.1636.00 Per Person Per Tour Rs.3300.00 Per Person Per Tour

KANGGURU

  • Bantuan Pendatangan & Kebangkrutan.
  • Akomodasi ing basis Sharing Kembar kanthi sarapan mung. (Wigati: Mung ing ombak Mayfair, Dinasti Puri bakal ana).
  • Kendaraan Ac eksklusif kanggo pindhah & nyawang. (Wigati: kendaraan ora bakal ditrapake bakal kasedhiya kanggo tamu minangka saben itinerary & point to point basis).
  • Kabeh pajak hotel.

EXCLUSION

  • Sembarang Tarif Internasional / Domestik apa wae sing diketik.
  • CUKUP LAYANAN
  • Pandhuan / dhukungan Inggris nganggo biaya Airport.
  • Tambahan ambane Kabeh dhaharan (liyane saka sing kasebut ing ndhuwur).
  • Beban alam pribadi kayata telpon, Laundry, soft drinks / minuman keras, tipping lunch dll.
    Biaya kamera ing monumen.
  • Monumen UTAWA TEMPLE Entrance Fees Boat rota / Asuransi.
  • Saben layanan Porterage ing Airport / Rail

PAKET ITINERARY

DAY 01: BHUBANESWAR - PURI

Sasampun rawuh ing bandara / stasiun kereta api Bhubaneswar ing wanci enjing / dinten, Pick & transfer menyang Puri. Ernoute bakal ngunjungi Dhauli (Asif Rock Stict lan Shanti Stupa), Pipili (Desa Work Applique), Konark Sun Temple (situs warisan misuwur kanthi jeneng "Black Pagoda"), Kuil Ramchandi & Pantai Chandrabhaga. Check in to Puri hotel. Nyegar munggah & santai ing pantai / belanja ing pasar pantai. Urip ing Hotel Puri.

DAY 02:PURI - BHUBANESWAR (DEPARTURE)

Awal ing wayah esuk menyang Candi Lord Jagannath (non Hindus ora diijini) kanggo nonton morning arati. Mbalik menyang hotel & sarapan sampeyan. Banjur nerusake menyang Bhubaneswar. Kene sampeyan bakal ngunjungi Candhi Lingaraj, Candi Rajarani, Candhi Mukteshwar, Kebon Binatang Nandankanan (ditutup ing Senen & mbukak saka 7.30 AM kanggo 5.30 PM), Gua-Khandagiri lan guwa Udayagiri Jain. Gendheng sore ing bandara / railway Bhubaneswar kanggo perjalanan sing terus.

PEMBATALAN POLICY

  • Pembatalan sadurunge 60 dina tanggal Kedatangan - 25% saka biaya total dipesen tetep periode
  • Pembatalan sadurunge 30-60 dina tanggal Kedatangan - 40% saka biaya total dipesen tetep periode
  • Pembatalan sadurunge 21-30 dina tanggal Kedatangan - 50% saka biaya total dipesen tetep periode
  • Pembatalan sadurunge 07-21 dina tanggal Kedatangan - 75% saka biaya total dipesen tetep periode
  • Pembatalan ing 07 dina sadurunge Tanggal Kedatangan - 100% saka biaya total dipesen wektu tetep
  • Ora Tampilake lan Mriksa metu sadurunge tanggal dijadwalake Departure - 100% saka biaya total wektu tetep dipesen sing bakal dikenani biaya
Not valid during Festive period (Durga puja period, New year & Chistmass period, National holidays, RathaYatra Period, Holi period)

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama ditinjau "Bhubaneswar Puri 1 Night / 2 Days"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

2 + XCHARX =

Ngundang telpon maneh

MERDEKA CALL BACK

Ketik rincian ing ngisor iki kanggo nyuwun telpon maneh lan kita bakal diwenehi tutul sanalika bisa.