Ngundang telpon maneh

Objek Wisata Odisha

Odisha minangka panggonan pariwisata. Saka pesisir menyang tlaga, desa-desa kanggo desa tekstil, monumen Buddha ing kuil-kuil kuno, taman nasional kanggo sanctuaries satwa liar, curug menyang stasiun bukit.

Orissa Tribal Destination

Informasi Umum:Wektu paling apik kanggo ngunjungi: Iku becik kanggo nduwe tur suku antarane Oktober - Maret. Mode pilihan transportasi: Toyota-Innova / Tavera / Scorpio / Tempo Traveler gumantung ukurane grup. Kita ngatur hotel akomodasi ing wilayah suku lan tansah nyoba kanggo nyedhiyani paling apik kamar / hotel ing wilayah iki supaya sampeyan bisa njaluk comfort maksimum.

Orissa Buddhist Destination

Ratnagiri sepisan dadi lokasi Mahavihara, utawa biara Buddha utama, ing lembah Kali Brahmani lan Birupa ing distrik Jajpur, Orissa, India. Iku minangka bagéan saka Universitas Puspagiri, bebarengan karo Lalitgiri lan Udayagiri. Ratnagiri diadegaké ora luwih saka pamaréntahan raja Gupta Narasimha Baladitya ing paruh pertama abad kaping enem M, lan berkembang nganti abad kaping XI. Sajarah Tibet, ...

Wisata Tekstil Odisha

Sand Pebbles Textile Tours bakal nuduhake sampeyan iki lan akeh liyane. Wisata Odisha Tekstil kita kanthi Golden Triangle minangka jadwal sampeyan kudu nemu. Iku minangka program demo dina 14 lan kalebu Bhubaneswar, Nuapatna, lan Maniabandha sing misuwur ing Desa Olasingh Textile, Desa Tekstil Chikiti, Desa Tekalpuri Sambalpuri watara Sagarpalli lan Buttupalli, Desa Tekstil Barapalli, Desa Tekstil Attabira, Proyek Serikultur, lan Desa Tussar Silk kaya Fatipur

Skip toolbar