Ngundang telpon maneh

Ing sisih kiwa disebut minangka "Ratu saka Stations Hill" Ooty yaiku panggonan ing Pegunungan Nilgiri. Ooty Paket Wisata Liburan punika pilihan becik kangge njelajah gunung kanthi wiyar ingkang kalebet gunung-gunung ingkang ageng, tlaga-tlaga ingkang cerah, kebon-kebon ingkang alit lan atraksi wisata populer kados Raj Bhawan, Museum Kerajaan Puncak Doddabetta, Domba, Botanical Gardens, lan teh Taman-taman iku mung ditrapake kanggo mata. Kanthi Ooty, Paket Wisata Liburan njelajah kaendahan alam lan lingkungan Ooty. Pengunjung saka kabeh Kidul lan malah India Lor menyang Ooty nglirwahe musim panas sing panas wiwit April nganti September. Ooty uga misuwur kanthi lelungan saka luar negeri sing teka ing kene kanggo ngendhokke lan ngresikake ing tengah pesona bucolic kutha bukit iki. Ooty Holiday Tour Packages ngasilake wisata sing apik banget tujuan populer. Mengko nyenengake vacation karo kulawarga, kanca lan wong sing dikasihi. Ooty Holiday Tour Packages sing nyenengake ngremenake saka beban ngresepake akomodasi lan lokasi wisata utama. Fokus utama kita yaiku kanggo nyedhiyakake sampeyan karo liburan sing nyenengake lan nyenengake tanpa masalah tanpa kerepotan ekstra.

Contact Us


Hill-Station-Tour-Ooty

Stasiun Mystic Southern Hill

Kode Wisata: 139
05 Nights Program

Kodaikanal-Hill-Station-Tour img

Southern Delight

Kode Wisata: 138
05 Nights Program

Mysore-Palace-Karanataka img

Southern Splendor

Kode Wisata: 137
04 Nights Program

Pillars-of-Kodaikanal-Hill-Station img

Stasiun Stadion Tamil Nadu

Kode Wisata: 060
04 Nights Program

Waterfall-in-Kodaikanal img

Bangalore ke Kodaikanal

Kode Wisata: 036
06 Nights Program

Road-to-Bandipur-National-Park-in-Karnataka img

Bangalore ke Ooty

Kode Wisata: 035
04 Nights Program