Ngundang telpon maneh

Iku pancen hard kanggo desain travels utamané nalika kita bisa 9 kanggo 5 ing weekdays. Nanging apa bab akhir minggu? Ana akhir minggu 52 metu saka taun. Carane sampeyan bakal nglampahi mau? Akeh wong sing mlayu adoh saka lelungan kasebut kanthi dasar ing papan sing padha mikir yen ora duwe cukup wektu kanggo golek papan liyane nanging pusat pameran utawa bioskop. Ing kasus apa wae, sing ora cara paling apik kanggo urip! Pendekatan paling lurus kanggo ningkatake akhir pekan sampeyan yaiku kanthi nyetir perjalanan kanggo liburan akhir pekan Odisha karo Sand Pebbles Tours.

Traveling ora ateges sampeyan kudu ngudarake montor mil sing gedhe kanggo tujuan sampeyan. Kadhangkala kabeh sing sampeyan butuhake akhir minggu lan mobil kanthi tangki bahan bakar lengkap.

Paket wisata elegan sing ngrampungake panggonan pariwisata akhir pekan sing populer wis ngetokake minangka hit sing gemeter ing antarane turis manca lan domestik. Novel iki nyengkuyung kanggo ngetrapake kepentingan sing beda-beda akhire para wisatawan minggu wis nggedhekake Sand Pebbles kanggo nggawe mantra antusias lan uga dadi tontonan produktif kanggo organisasi minangka kesetiaan lan apresiasi konsumen. Kanthi mengkono, paket-paket sing disajikake kanthi pranatan jero-jero kalebu Bhubaneswar, Puri, Konark, Chilika, Bhitarkanika lan liya-liyane.

The Odisha Weekend getaways khusus digawe karo Spiritual & warisan wisata, Honeymoon Tours, wisata petualangan karo kulawarga lan kanca-kanca lan eco Tours kanggo alam pecandu.

Akomodasi kanggo kabeh wisata lan paket kalebu sarapan ing kabeh pusat pariwisata. Armada paling modern yaiku mobil mewah & pelatih karo chauffeurs sing pengalaman lan dilatih ing komando pelanggan. Hotel-hotel elegan karo fasilitas pikiran-ndamu sing paling anyar sing disusun kanggo nampung pelanggan ing kabeh tujuan turis ing Odisha.

Contact Us