Ngundang telpon maneh

Apa sampeyan ngerti, 29% populasi Odisha iku suku? Yen sampeyan salah siji wong, sing seneng ketemu wong anyar lan nemokake budaya anyar, Sand Pebbles 'Odisha Tribal Tour iku pilihan kanggo sampeyan. Kanthi suku-suku 62 sing beda-beda kanggo njelajah, tur suku suku Odisha fokus marang tradhisi lawas, budaya pribumi, lan suku suku. Nyedhiyakake lelampahan sing ora bisa dibatalake menyang lokasi suku, karo Odisha Tribal Tour, sing diwenehake dening Sand Pebbles lan duwe perspektif sing adoh saka masyarakat lan adat istiadat sing dawa. Mbuwang ing wayah sore, minangka wong-wong suku sing nari lagu-lagu Dhemsa bisa dadi pengalaman nyata. Sampeyan uga bisa nlusuri pasar mingguan ing kutha-kutha kesuksesan karo Wisata Suku Odisha.

Siapake nyedhiyakake perjalanan, ngluwihi bayangan sampeyan lan goleki budaya lan konvensi sugih saka Odisha kuna lan duwe pengalaman luar biasa lan ora iso lali. Tantangan dhewe ing petualangan sing ora mung menehi pengalaman ngalami pengalaman urip nanging uga dadi pengalaman belajar. Tour Tribal Village nggabungake alam, pemandangan, folklor, upacara, tarian, ritual, seni, kerajinan lan tales. Koloni wong cilik, sing dikenal minangka suku tansah kepengin weruh wong metropolitan, lan kosok balene.

Pasir Pebbles'Pedhagang Pedunung Odisha nawakake Paket Wisata Odisha Truen lan Wisata Desa Odisha sing bakal nemtokake sampeyan lelungan sing cetha.

Wisata Trang Odisha

BHUBANESWAR - TAPTAPANI - VISAKHAPATNAM

Price: 180045 INR (13 Nights Program | Tour Code: 002)

DAY 01: ARRIVAL

Rawuh ing Bandara Bhubaneswar / Stasiun Kereta Api lan transfer menyang hotel. Kunjungan sore menyang kuil lokal - Lingaraja, Parsurameswar, Mukteshwar, Brahmeswara & Raja-Rani Temples. Sewengi ing Bhubaneswar.

DAY 2: BHUBANESWAR - PIPILI - PURI

Sawise sarapan Puri menyang Dhauli (Shanti Stupa), Hirapur (candhi 64 Yogini), Pipli (desa karya Applique) & Raghurajpur (desa lukisan). Ing cara uga seneng lukisan Chita ing tembok omah. Sewengi ing Puri.

DAY 03: PURI - KONARK - PURI

Rawuh ing wayah wengi, candhi Lord Jagannath, Candi Gundicha lan Candhi Loknath. Kunjungan sore menyang Sun Temple of Konark (uga disebut Pagoda Hitam), Pantai Chandrabhaga lan desa-desa nelayan. Sewengi ing Puri.

DAY 04: PURI - CHILIKA LAKE - GOPALPUR

Esuk sawise nedha isuk menyang Gopalpur liwat Barkul. Scenic Chilika bakal katon ing dalan cedhak Barkul. Nuju tlaga kanggo nliti para nelayan nalika numpak prau, tenggiri lan kepiting. Terusake menyang Gopalpur. Sewengi ing Gopalpur.

DAY 05: GOPALPUR - TAPTAPANI - RAYAGADA

Sawise nedha sarapan nerusake menyang Rayagada en ruta ngunjungi menyang spring sulfur panas ing kemah Taptapani lan Tibet ing Chandragiri. Sewengi ing Rayagada.

DAY 06: RAYAGADA - PUTASINGH - RAYAGADA

Sawise nedha isuk, pindhah menyang Pasar Soura Tribal, banjur bali menyang Rayagada. Sewengi ing Rayagada.

DAY 07: RAYAGADA - KOTHAGARH

Sawise nedha sarapan ing wilayah Tumudibandha kanggo ngunjungi Kutia Kondh Tribes. Nalika bali menyang pasar ing Kotgarh. Ing cara, yen wektu ngidini, ngunjungi Dhokra Casting lan Tribal Jewellery nggawe panggonan. Sewengi ing Rayagada.

DAY 08: RAYAGADA - JEYPORE

Esuk sawise nedha sarapan ing pasar Dongria Kondh Trang ing Chatikona banjur menyang Jeypore ngunjungi sawetara Desia Kondh lan Mali Tribes ing dalan. Sewengi ing Jeypore.

DAY 09: JEYPORE

Sawise nedha isuk drive Onukudelli kanggo ngunjungi pasar lokal sing paling warni saka Bonda Tribes lan ngunjungi Gadabas & Dedeee Tribes. Sewengi ing Jeypore.

DAY 10: JEYPORE - KUNDULI - JEYPORE

Wonten ing wekdal semanten, para pedagang sanparoja & Mali ing Kundli 65 dipunwiwiti liwat Sunabeda (pasar ingkang ageng sanget). Banjur menyang Jeypore ngunjungi Kuil Lord Jagannath lan Museum Suku ing Koraput. Sewengi ing Jeypore.

DAY 11: JEYPORE - GUPTESWAR - BALIGAON - JEYPORE

Sawise nedha isuk, pindhah menyang Gupteswar kanggo ngunjungi Kuil Siwa Gusti lan sawetara Dhruba Tribes. Banjur pasar mingguan ing Baligaon. Sewengi ing Jeypore.

DAY 12: JEYPORE - VISAKHAPATNAM

Sawise nate sarapan, nerusake menyang Visakhapatnam. Afternoon gratis ing pantai. Sewengi ing Vizag.

DAY 13: VISAKHAPATNAM

Sawise nedha sarapan menyang Candhi Simhachalam. Liyane dina gratis. Sewengi ing Vizag.

Dina 14: DEPARTURE

Sawise nedha isuk, pindhah menyang Vizag / Stasiun Kereta Api kanggo lelungan terus.

Contact Us


Skip toolbar