Ngundang telpon maneh

Luar biasa India - tlatah keragaman minangka sawijining bangsa sing nyengkuyung karo urip. Saben dalan lan dalan, alcove lan crevice nduweni inti sing ora bisa ditemokake. Saben provinsi India nduweni budaya lan tradhisi sing unik dhewe sing menehi semangat sing semangat. Varietas kaya India sing akeh bisa nggolek penjelajah saka kabeh penjuru dunia. Pegunungan salju sing enak, tlaga sing apik lan pesisir, istana sing misuwur, landmark arsitektur sing apik, wisata alam semut, lan liya-liyane ... kabeh sing bisa dipikirake bisa njelajah India. Paket wisata India kita digawe khusus kanggo njelajah keragaman.

Anak benua India bisa luwih ditliti kanthi wilayah.

India Utara: Minangka panggonan lelungan, India Lor akeh sing bisa ditawarake, cocok saka stasiun-stasiun gunung sing nengsemake tumuju panggonan keagamaan. Deleng saka candhi-candhi kuna, tlaga-tlaga sing amba, landmark sing dingerteni, waterfalls sing apik, India Lor njamin para pengunjung.

India Timur:Ing tanah sing ngatur kekaisaran ing jaman kuna, India Timur nduweni budaya etnis lan agama sing padhet. Padha-padhang Ikon lan kuil-kuil sing megah, stasiun gunung lan kebon tèh, dhauping alam urip lan alas-alas sing rata-rata, lèpèn lan lèpèn-lèpèn sanès-éwahan sanèsipun minangka uwal saking lelampahan para wisatawan.

India Utara:Paling ora ditliti, tanah misterius ing lor-wétan ora bisa ditemokake minangka panggonan mistik. Iku bener surga sing ora ditemokake. Dhataran ing lembah Himalaya lan lembah-lembah lindhungan ing India, India Timur Laut minangka sing paling diselidiki, liyane jagad lan jembar ing antarane panggonan paling apik ing India.

Contact Us


India Barat:Sugih ing sajarah, spiritualitas, macem macem lan budaya, West India nawakake macem-macem alternatif kanggo lelungan becik panggonan. Wilayah iki nggabungake pesisir sing sumringah, apik banget stasiun bukit, trep adventurous, seneng omah impen kerajaan, budaya, pusat ziarah, landmark jaman kuna lan urip alami sing nyenengake.

India Selatan:India Selatan trampil karo kabeh sing nemu pengunjung. Nduwe stasiun gunung sing indah banget, backwaters, sanctuaries alamiah, monumen sajarah kuno, garis pantai sing gemerlap, waterfalls mempesona lan estates akeh.

Tengah India:India Tengah, sing misuwur kanthi werna-werna, iku minangka habitat habitat satwa lan taman nasional. Kejawi satwa liar, wonten bèntèng lan monumen ingkang ageng, wilayah suku, resort mewah, lan situs ziarah kuna; senadyan India tengah nawakake pengunjung menyang papan wisata sing macem-macem.

Pilih salah siji saka kita Paket Wisata India kanggo nggawe liburan sing bisa dingerteni.