Ngundang telpon maneh

Paket Wisata India Timur Laut

Paling ora ditliti, tanah misterius ing lor-wétan ora bisa ditemokake minangka panggonan mistik. Iku bener sing ora ditemokake ing swarga! Paket tur wisata lor-kulon India dirancang khusus kanggo sampeyan njelajah tanah misterius iki.

Wonten ing gunung ingkang boten cair lan lembah Himalaya, India Timur Laut inggih punika sekedhik nyelidiki, sanes-sanesipun lan papan inggil ing tlatah India ingkang paling éndah. Iki minangka bagéyan saka negara iki asal saka 'Seven Sisters' Arunachal Pradesh, Assam, Meghalaya, Manipur, Mizoram, Nagaland lan Tripura. Liyane magnificence unexplored saka ndhuwur wétan punika Sikkim. Gangtok sing éndah ndadèkaké wong sing seneng lelungan ing sakiwa-tengene taun lan minangka kunjungan khusus sing ora bisa ditelaake manawa ing uripmu.

Sambungake menyang India liwat tlatah sempit, lanskap pegunungan iki sing durung bisa ditemokake kanthi cetha lan biara Budha cepet narik imajinasi India uga pengunjung manca.

Culturally lan geographically, India Lor India béda saka liyane negara lan padha bukti ing gaya urip negara. Kehebatan saka Pegunungan Biru, hamparan alam semu, alas lebat, trobosan kéwan liar, budaya urip lan kerajinan tangan sing éndah bakal ninggalaké kenangan sing ora katon.

Sawetara panggonan sing bisa mbatalake perjalanan sampeyan yaiku Darjeeling, Kalimpong, Gangtok, Lachung, Puncak Kanchenjunga, Lembah Yumthang, Shillong, Pelling, Cherrapunjee, Taman Nasional Kaziranga, Guwahati dll.Priksa sawetara paket wisata lor-kulon India ing ngisor iki lan rencanakake perjalanan sampeyan kanthi sewenang-wenang!

Contact Us