Ngundang telpon maneh
Paket Wisata Lonavala Khandala

Lonavala minangka stasiun bukit sing dijuluki minangka permata ing Pagunungan Sahyadri ing Mumbai ing Maharashtra. Paket Tour Lonavala Khandala menehi sampeyan kesempatan kanggo nemu barang sing apik banget lan éndah, nggawa tas sing kebak kenangan. Kelimpahan alam ing wangun waterfalls, alas murni lan lembah, pante, tlaga lan gua-gua kuna nggawe surga mini Lonavala lan tujuan sing sampurna adoh saka kesibukan lan nyurung kutha. Perjalanan iki bakal nggawa sampeyan liwat panggonan kanthi lingkungan ijo sing subur, sudut pandang lan bèntèng sing nutupi ijo ing saindhenging papan. Lonavala urip ing jamane mangsa muson minangka pedhangan dadi hush green karo waterfalls lan blumbang. Paket Wisata Lonavala Khandala dirancang kanggo wong sing sabar ngenteni sawetara wektu ing lingkungan sing nyenengake ing ghats kulon. Ing ghats lan lembah Lonavala lan Khandala dadi ayu lan tentrem sing bisa nggawe pengalaman perjalanan kabeh apik tenan. Paket Wisata Lonavala Khandala nawakake plesiran sing nyenengake menyang papan sing nyenengake ing ngendi wong bisa nyenengake wektu sing paling apik. Stasiun bukit ing Khandala wis nate nyedhaki lan ambruk akeh karajan kayata Marathas, Peshwas, lan malah kolonial ing negara-negara Eropah. Tur Pebbles Sand N Travel nawakake diskon 10 ing dina kamardikan. We offer Paket Wisata Lonavala Khandala yang cocok kanggo pasangan, kanca utawa keluarga.

Kanthi demo, sampeyan bisa duwe perjalanan liburan ing urip sampeyan sing wis dikontrak. Kita mesthine sampeyan bakal duwe pengalaman liburan sing apik karo kenangan kanggo umur.

Trip to Lonavala - Khandala

Kode Wisata: 245 | 03 Nights / 04 Days

DAY 01: MUMBAI-LAUNA

Sasampunipun rawuh ing bandara / stasiun kereta api Mumbai, pikantuk lan pindhah dhateng Lonavala. Ing rawuh, mlebu menyang hotel. Lonavala wis misuwur amarga karunia alam kayata: lembah, bukit, air terjun gurun, kue hijau lan angin sing nyenengake. Wilayah iki kebak kaendahan alam. Lonavala minangka sajak epik sing digawe dening Gusti Allah. Ing wayah esuk esuk sing ditemokake ing kene katon kaya nalika nyirnakake banyu mawar. Burung-burung kirik sing alon-alon awake dhewe lan kabeh iki ndadekake sing bener Good Morning. Ngluwihi sisa dina luang utawa sampeyan bisa milih kanggo njelajah pasar lokal supaya seneng panganan Lonavala. Tinggal ing Lonavala.

DAY 02: LONAVALA

Dina iki, sampeyan bakal nerusake ngunjungi Bhushi Dam, sing dadi papan paling misuwur ing kutha iki. Iku panggonan sampurna kanggo picnickers. Ana grojogan sing luar biasa, cedhak bendungan, uga papan sing misuwur. Banjur nliti Taman Ryewood, sing uga ana ing pasar Lonavala lan menehi panemu sing apik. Pekarangane apik banget, lan sampeyan bakal nemokake macem-macem wit lan kembang warni. Nuli ngunjungi Lake Tungarli, sawijining reservoir buatan ing Lonavala lan dadi sumber utama sumber banyu ing kutha Lonavala. Dina sing isih ana luang lan mengko sampeyan pensiun ing wayah wengi ing Lonavala.

DAY 03: LONAVALA- KHANDALA - LONAVALA

Sarapan ing hotel. Sawise sarapan ngunjungi Khandala (menit 15 km / 30). Kanthi panutup panggonan wisata kaya: Karla Caves, Visapur Fort, Walwan Dam. Njelajah ing Khandala lan nikmati pemandangan saka lokasi sing apik ing cuaca sing nyenengake. Mbalik kanggo hotel kanggo sewengi menginap ing Lonavala.

DAY 04: LONAVALA- MUMBAI (DEPARTURE)

Kirim sarapan, mriksa metu saka hotel. Muter menyang Mumbai kanggo bali menyang omah kanthi sepur utawa pesawat.

Contact Us