Ngundang telpon maneh

Terus karo Brand Sampeyan Bisa Dipercaya! ...Pasir Pebbles Tour 'n' Travels (I) Pvt. Ltd. - operator wisata spasm Odisha sing nyentuh jiwa nilai pelanggan kanthi paket menarik lan layanan pendukung.

Supaya tenaga kerja sing wis tuntas lan mumpuni nggawe pesamamu ing Odisha pengalaman paling apik. Kita nggawe kenangan sing tetep langgeng.

Temokake wong-wong anyar, rasa gaya urip sing variatif lan ngunjungi donya sampeyan ora ngerti. Ana akeh sing bisa nggawa sampeyan tur, nanging sampeyan bakal aran kaya lokal ing saben panggonan sing dikunjungi mung karo Sand Pebbles.

Layanan kita kalebu

Car & Coach sewa kanggo wisata lan wedding:Mobil lan pelatih kasedhiya kanggo kunjungan lengkap lan setengah dina kanggo njelajah kutha, landmark, budaya lan liyane. Mobil mewah lan pelatih uga kasedhiya kanggo Wedding and Barats.

Eko Tours: Nemokake alam lan nglampahi wektu karo flora lan fauna.

Paket domestik & internasional:Temokake alesan kanggo pindhah lan ngrencanakno vacation sampeyan saka macem-macem paket wisata domestik lan internasional menyang tujuan paling populer ing India lan ing ndonya.

Reservasi domestik & internasional: Klompok utama operator pariwisata sing paling berpengalaman yaiku Odisha supaya bisa nggoleki harga paling apik kanthi maskapai sing dijadwalake ing saindhenging donya. Kita uga nyedhiyakake pitulungan & pitulungan VISA ing panyuwunan.

Manajemen Acara: Staf pinter kanggo ngatur Konferensi, Ngerjain Sel Rapat, Insentif, Pameran lan Peristiwa viably lan efektif.

We are Agen Travel resmi sakaASICON-2007, PEDICON-2008, ISAR-2008, IATO-2008, CII-2008, IPL-2010, IRACON-2010 and All India Judges Conference - 2011 Rourkela, Hotel Hindustan International Bhubaneswar and Hotel Mayfair Palm Beach Resorts, Gopalpur on sea . Dheweke dihiasi akreditasi karo Tourism India, IATA, ATOAI, TAAI, IATA, ADTOI lan ITTA.

Hubungi Kami / Enquiry Us