Ngundang telpon maneh
  • 07 Nights Program

Kolkata - Gangasagar - Sundarbans

Kolkata - Gangasagar - Sundarbans

Deleng uga Kode Wisata: 220

[rev_slider alias = "Kolkata"]

DAY 1:

KOLKATA ARRIVAL lan KOTA WISATA KOTA

Wonten ing transfer stasiun Howrah ing hotel. Sawise segara munggah, tur setengah dina kutha Victoria Memorial lan Eden Garden stadion. Sewengi ing Kolkata.

 

DAY 2:

KOLKATA - MAYAPUR - KOLKATA

Esuk sawise nedha isuk kanggo Mayapur lan ngunjungi candhi Iskcon sing misuwur ing donya. Mbalik maneh menyang Kolkata lan sewengi.

 

DAY 3:

KOLKATA - GANGASAGAR - KOLKATA

Sawise nedha isuk ninggalake Gangasagar. Banjur nyabrang kali lan ngunjungi Pulau Sagar. Banjur bali menyang Kolkata lan sewengi.
Note for Gangasagar Tour:
Kita bakal nyedhiyakake Ac kendaraan kanggo Kolkata kanggo Ferry Ghat ie Lot No. 8 / Harwood Point (90 Km.) Lan bali menyang Kolkata. Sawise tekan Lot No. 8, sampeyan kudu nggawa kapal feri ngliwati kali Muri Ganga kanggo Kachuberia. Lan njupuk mobil pribadi kanggo Pulau Sagar saka Kachuberia. Biaya Ferry & biaya kendaraan lokal saka Kachuberia kanggo Sagar Island & bali ing dhewe.

 

DAY 4:

KOLKATA FULL DAY

Sawise nate ngunjungi dina Jum'at Howrah Bridge, Belur Math, Dakshineswari Kali Candi, Candhi Kalighat Kali, Museum India, Rumah Ibu & Kuil Birla. Sewengi ing Kolkata.

 

DAY 5:

KOLKATA - SUNDARBAN

Esuke sawise nedha isuk njupuk saka hotel lan nyelehake ing Priya Cinema. Banjur sampeyan bakal didol menyang Gothakali. Banjur cruise to Tiger camp. Sewengi ing Sundarban.

 

DAY 6:

SUNDARBAN

Sawise nedha sarapan saka Sundarban. Sewengi ing Sudarban.

 

DAY 7:

SUNDARBAN - KOLKATA

Sawise nedha bengi bali menyang Priya Cinema. Sampeyan banjur bakal dijeblug ing hotel Kolkata. Sewengi ing Kolkata.

 

DAY 8:

DROP AT AIRPORT / STATION

Esuk istirahat lan sore nyelehake ing bandara / stasiun sepur kanggo perjalanan terus.