Ngundang telpon maneh
Paket Wisata Goa Weekend

Contact Us


Negara pantai India, Goa, minangka salah sawijining tujuan wisata sing paling populer. The Goa Weekend Tour Package nawakake perjalanan santai sing apik kanggo sampeyan. Pantai sing nyenengake, pangaruh kolonial ing gaya urip lan nyenengake nyenengake yaiku atribut utama sing nggawe Goa dadi favorit. Gaya urip lan budaya ing papan iki bakal narik kawigaten sampeyan. Sawise seminggu sing suwe, perjalanan iki bakal rejuvenate sampeyan lan nyedhiyani sampeyan karo break perlu saka gaya urip monoton. Paket Wisata Weekend Goa bakal ngurutake akhir minggu kanggo sampeyan. Goa minangka liburan paling becik kanggo lelungan sing golek tujuan kanggo nikmati liburan sing santai lan sing menarik. Panggonan uga disenengi bulan madu tujuan. Pilihan olahraga banyu uga kasedhiya ing sawetara pantai. Nightlife uga dadi atribut utama sing ndadekake tujuan Goa kedadeyan. Goa Weekend Tour Paket menehi sampeyan kesempatan kanggo menehi dhewe therapy pantai akeh-needed ing srengenge shimmering lan manggon nightlife ing syarat sampeyan. Ing kasunyatan, iki ora mung babagan pantai, lanskap eksotis, segara Arab lan sunset kamulyane. Ngunci Goa kanggo ndeleng dhewe karo Paket Tour Weekend Goa. Sampeyan bakal kagum karo sajarah, budaya lan tradhisi sing dipengaruhi dening abad ing mangsa pamaréntahan Portugis lan peran utama nalika jaman rempah-rempah ing jaman emas. Ngunjungi Goa kanggo nemokake maneh.

Kode Wisata: 032 | 03 Nights Program

DAY 01: ARRIVE AT GOA

Dumugi ing Goa, Dabolim Airport / Madgaon Railway Station lan transfer menyang Resor. On arrival check-in to Resort followed by Non-Alcoholic Welcome Drink, Basket Fruit. Nedha bengi ing Resort.

DAY 02: IN GOA

Sarapan ing Resor kasebut diiringi tur Tours Pantai Goa- Baga Utara, Pantai Calangute, Fort Aguada, Sinquerim Evening bali menyang Resor. (9.00 am kanggo 6.00 am). Nedha bengi ing Resort.

DAY 03: IN GOA

Sarapan ing Resor kasebut diiringi wisata ing Go Go Kidul, Spice Garden, Shanta Durga Temple (Ponda), Pura Sri Mangueshi (Ponda), Gereja St. Francis Xavier (Goa Langka), Pantai Miramar, Pantai Dona Paula - (opsional). Evening bali menyang Resor (9.00 am nganti 6.00 pm). Resor ing Resor.

DAY 04: DEPART GOA

Sawise sarapan, pindhah menyang Dabolim Airport / Madgaon Railway Station kanggo lelungan terus.