Ngundang telpon maneh

Luar biasa India - Tanah sing beda-beda minangka bangsa sing nyengkuyung karo urip. Ninggalaken pesona asli India, kanthi Sand Pebbles 'Explore India Tour Packages. Saben dalan lan dalan, alcove lan crevice nduweni inti sing ora bisa ditemokake. Saben provinsi India nduweni budaya lan tradhisi sing unik dhewe sing menehi semangat sing semangat. Kita Jelajahi India Paket Tour kalebu saben kemewahan liyane sampeyan bisa pengin. Varietas kaya India sing akeh bisa nggolek penjelajah saka kabeh penjuru dunia. Pegunungan salju sing energik, tlaga sing apik lan pesisir, istana sing misuwur, landmark arsitektur sing apik, wisata alam semut, lan liya-liyane ... kabeh sing sampeyan bisa mikir bisa njelajah India, sampeyan bisa mikir kanggo njelajah India. Paket Wisata India Ngelaju Kita digawe khusus kanggo njelajah keragaman.

Anak benua India bisa luwih ditliti kanthi wilayah.

India Utara: Minangka panggonan lelungan, India Lor akeh sing bisa ditawarake, cocok saka stasiun-stasiun gunung sing nengsemake tumuju panggonan keagamaan. Deleng saka candhi-candhi kuna, tlaga-tlaga sing amba, landmark sing dingerteni, waterfalls sing apik, India Lor njamin para pengunjung.

India Timur: Ing tanah sing ngatur kekaisaran ing jaman kuna, India Timur nduweni budaya etnis lan agama sing padhet. Padha-padhang Ikon lan kuil-kuil sing megah, stasiun gunung lan kebon tèh, dhauping alam urip lan alas-alas sing rata-rata, lèpèn lan lèpèn-lèpèn sanès-éwahan sanèsipun minangka uwal saking lelampahan para wisatawan.

India Timur Lor: Paling ora ditliti, tanah misterius ing lor-wétan ora bisa ditemokake minangka panggonan mistik. Iku bener surga sing ora ditemokake. Dhataran ing lembah Himalaya lan lembah-lembah lindhungan ing India, India Timur Laut minangka sing paling diselidiki, liyane jagad lan jembar ing antarane panggonan paling apik ing India.

India Barat: Sugih ing sajarah, spiritualitas, macem-macem budaya lan prayoga, India Kulon nawakake macem-macem alternatif kanggo tujuan wisata becik. Wilayah iki ngemot pesisir sing sumunar banget, stasiun bukit sing nyenengake, trep petualangan, kraton kekaisaran karajan sing éndah, budaya sing éndah, pusat ziarah, landmark kuna lan nyenengake alam.

India Kidul: India Selatan trampil karo kabeh sing nemu pengunjung. Nduwe stasiun gunung sing indah banget, backwaters, sanctuaries alamiah, monumen sajarah kuno, garis pantai sing gemerlap, waterfalls mempesona lan estates akeh.

Tengah India: India Tengah, sing misuwur kanthi werna-werna, iku minangka habitat habitat satwa lan taman nasional. Kejabi saka satwa liar, nduweni benteng lan monumen sing ageng, wilayah suku, resort mewah, lan situs ziarah kuna; senadyan India tengah nawakake pengunjung menyang papan wisata sing macem-macem.

Pilih salah siji saka kitaExplore Paket Wisata India kanggo nggawe liburan sing bisa dingerteni.

Contact Us