Ngundang telpon maneh

Ngarencanake liburan sing nyenengake karo kanca utawa keluarga? A well-curated Paket Tour Dubai saka India iku kabeh sing ngimpi! Saka blanja & ngulandara kanggo nyenengake & istirahat - Dubai nampani sampeyan karo luwih saka apa.

Kanthi pencakar langit sing wiyar, atraksi narik ati, nyenengake nyenengake, safari gurun, & liyane - Kutha ora perlu kawiwitan! Kutha iki nduweni keseimbangan sing tuwa lan anyar, sing bakal nimbulake apa sing kudu dilakoni. Muter, mbukak, toko, santai, maca, chit-chatting, numpak prau, ngombe ... mbaleni - Apa wae sing katon sampeyan, Dubai minangka kontradiksi saka jenis sing kudu katon dipercaya. Lan, apa bisa dadi cara sing luwih apik kanggo ndeleng kutha impen karo 4 bengi 5 dina Dubai Paket.

Apa sampeyan nggoleki Paket Wisata Dubai saka Mumbai, Paket Tour Dubai saka Bhubaneswar utawa Paket Wisata Lokal Dubai saka kutha mancanegara India, kita nawakake sampeyan Dubai Packages Murah, njupuk pengalaman liburan sampeyan menyang tingkat liyane.

Hotel Kanggo Penginapan Panjenengan:

Ramada Chelsea Al Barsha (4 Star)
Tipe Kamar: Kamar 01 Junior Suite
Or
Golden Sands, Bur Dubai (3 Star)
Tipe Kamar: Kamar Keluarga Suite 01

Marhabaan bik fi dubay - Welcome to Dubai

Dina 1:

Tiba ing Bandar Udara Dubai kanthi pesawat. Ketemu & Salam saka perwakilan kita lan pindhah menyang Hotel Dubai. Check in Dubai Hotel. Ing wayah wengi, Cruise Evening Dhow Cruise @ Marina karo prasmanan Dinner on SIC basis (Pick up bakal antara 19: 00Hrs-19: 30Hrs, wektu tepat bakal dilaporake dening wakil lokal). Sewengi ing Hotel Dubai

Paket Wisata Dubai

Dina 2:

Morning Breakfast. Setengah Hari Dubai City Tour on SIC basis (Pick munggah bakal antarane 08: 30Hrs-09: 30Hrs. Wektu tepat bakal dilaporake dening tim lokal kita). Safari Gurun Petang karo 4 × 4 pelindhung tanah kanggo dune bashing bebarengan karo nari padharan, show tanoura, numpak unta, lukisan heena lan nedha bengi BBQ dadi ing perkemahan ing basis SIC (Pick munggah bakal antarane 15: 00Hrs-15: 30Hrs. wektu bakal dilaporake dening tim lokal kita, Waktu bali bakal 22: 00 Hrs). Nedha bengi ing Desert Camp. Sewengi ing Hotel Dubai.

Paket Wisata Dubai

Dina 3:

Morning Breakfast. Ngunjungi Taman Miracle karo Tiket Entri lan transfer Pick munggah bakal antara 9: 00Hrs-10: 00Hrs. Wektu sing tepat bakal dilaporake dening wakil lokal). Evening Visit to Burj Khalifa, karo tiket lan pamuturan Musical Fountain ing Mall Dubai ing basis SIC (Pick up & drop time bakal dilaporake dening wakil lokal). Nedha bengi ing Restoran India Sewengi ing Hotel Dubai.

Dina 4:

Morning Breakfast. Full Day Abu Dhabi Mosque tour karo Visit to Ferrari Park karo tiket General Entrance & Transfers on SIC basis (Pick up bakal antara 9: 00Hrs-10: 00Hrs. Waktu tepat bakal dilaporake dening wakil lokal). Nedha bengi ing Restoran India. Sewengi ing Hotel Dubai.

Paket Wisata Dubai

Dina 5:

Morning Breakfast. Liyane dina Leisure kanggo aktivitas belanja lan dhewe (Bisa milih kanggo Tour Opsional). Mriksa metu saka hotel lan tetep bagasi ing hotel dhewe. Transfer sore saka Hotel menyang Bandara Dubai kanggo penerbangan bali (Waktu Pick munggah jam 03 sadurunge Departure, wektu tepat bakal dilaporake dening tim lokal).

Paket Wisata Dubai

Inclusions:

  • 04 Nights akomodasi karo Sarapan
  • Bali Transfer Bandara ing PVT Car
  • Dhow Cruise with Dinner in SIC (Seat In Coach - Shared Vehicle)
  • Dubai City Tour in SIC (Seat In Coach - Shared Vehicle)
  • Desert Safari karo Dinner in SIC (Seat In Coach - Shared Vehicle)
  • Burj Khalifa + Water Fountain on in SIC (Kursi Lapangan - Shared Vehicle)
  • Miracle Garden ing SIC (Kursi Ing Coach - Shared Vehicle)
  • Abu Dhabi city tour + Mosque + Ferrari park with entrance ticker in SIC (Seat In Coach - Shared Vehicle)

Wong sing manggon akeh, sing mlaku ndeleng luwih akeh - Nggawe Dubai tujuan liburan sabanjure sampeyan!

Dubay Fi Aintizarik - Dubai nunggu sampeyan!

paket wisata internasional - Dubai