Ngundang telpon maneh
  • 04 Nights / 05 Days

Deleng uga Kode Wisata: G-5020

DAY 01:

Nalika sampeyan rawuh ing Bandara Internasional Dubai, sampeyan bakal dikawal menyang hotel dening wakil kita.

Check-in ing hotel, ngaso lan nglampahi sisa ing wayah wengi.

Kepala ing hotel ing wayah sore lan mriksa mall. Yen sampeyan pengin pengalaman sing asli ing Emirat, rikala salah sijine dhasar Bur Dubai. Kajaba iku ana Bastakia Quarter sing misuwur sing misuwur minangka omah tradisional lan menara angin sing dipugar.

Nedha bengi ing restoran India

Sewengi ing hotel.

DAY 02:

Break cepet

Sasampunipun sarapan, sampeyan bakal miwiti lelungan setengah dina kutha. Tur njupuk sampeyan menyang Bur Dubai Creek, pasar Spice. Sampeyan bisa mungkasi foto-Stop karo Burj al-Arab, hotel bintang mung 7 ing donya. Saka ing kene sampeyan bisa mangkat menyang wong sing digawe Palm Island lan kamulyan sing paling dhuwur, Atlantis the Palm Hotel. Titik paling dhuwur ing demo iki mesthine ana Jumeirah Mosque. Wigati dicathet yen sampeyan ora kudu nganggo celana pendek, punggung lan tangan kudu ditutup lan wanita kudu nutupi kepala karo jilbab. Ing demo iki sampeyan uga bisa ngunjungi omah-omah lawas Arab karo arsitektur tradisional.

OPTIONAL TOUR

Ing wayah sore sampeyan bakal nerusake cruise Dhow ing Dubai Creek. Dhows iku kapal layar Arab tradisional sing tetep ora owah kanggo abad. Pelayaran menehi panorama Dubai sing beda banget. Ana siji yaiku Deira, sing, kanggo kabeh tujuan praktis, kabeh kutha Dubai nganti 1990 kang. Ing sisih liyane ana Dubai modern kanthi dalan gedhe lan gedhung pencakar langit sing dhuwur. Nedha bengi (prasmanan) bakal diwiwiti dhow.

Nedha bengi ing restoran India

Sewengi ing hotel.

DAY 03:

Break cepet

Niliki sarapan sing nyenengake sampeyan bisa ngendhokke ing hotel amarga sampeyan duwe esuk ing wayah wengi.

OPTIONAL TOUR

Ing wayah sore, sampeyan miwiti Desert Safari. Sampeyan diangkut menyang ara-ara samun. Minggir lan seneng carane kendaraan numpuk dunes pasir gampang. Dune-bashing, yen sampeyan bakal! Nonton srengenge mudhun ing cakrawala saka ndhuwur pasir dhuwur. Tenggelam oranye uga nggawe latar mburi sing sampurna kanggo akeh foto kulawarga sing bisa ditemokake. Yen kendaraan sing lumayan modern banget, njupuk tumpakan unta. Sampeyan uga bisa nyenengi ing panggonan desain lan henna. Nedha bengi bakar bakal diwenehake ing sajroning langit Arab sing starlit nalika penari padharan ngabekti sampeyan kanthi gerakan sing sultry. Minangka sore sing apik, sampeyan diangkut bali menyang hotel

Nedha bengi ing restoran India

Sewengi ing hotel.

DAY 04:

Break cepet

Dina iki, sawise nedha isuk, sampeyan kudu ngaso ing wayah wengi.

OPTIONAL TOUR

Nanging, kita saranake sampeyan njupuk kesempatan iki kanggo ngunjungi Burj Khalifa, bangunan paling dhuwur ing donya. Nelpon apik banget utawa ora trep, ora ana sing nyalahake sing Burj Khalifa minangka arsitèktur lan teknik rekaman. Bangunan paling dhuwur ing dunya nesu ing langit ing 828m (kaping pitu ing Big Ben) lan dibukak ing 4 Januari 2010, mung enem taun sawisé penggalian wiwit. Nganti dina 13,000 buruh nggarap dina lan wayah wengi, ing wayah wengi nempatake lantai anyar ing sethithik telung dina. Daya tarik utama yaiku Observation Deck 'At the Top' ing lantai 124th. Saka dhuwur sing dhuwur, sampeyan bisa kanthi gampang nemtokake The World, telung perkembangan Palm lan landmark liyane. Njupuk ana sampeyan kudu liwat pameran multimedia macem-macem menyang lift pindho deck sing whisks sampeyan 10m per detik kanggo kabeh menit kanggo nggayuh tingkat 124 ing dhuwur 442m ing udhara. Ing mburi demo, bali menyang hotel

Nedha bengi ing restoran India

Sewengi ing hotel.

DAY 05:

Break cepet

Sawise sarapan, check out saka hotel. Sampeyan bakal ditransfer menyang bandara kanggo numpak pesawat bali.

Inclusions

  • Ekonomi penerbangan ing Indigo maskapai
  • 4 Nights / 05 days accommodation
  • Saben dina sarapan lan Dinner
  • Biaya visa UAE klebu
  • Ok kanggo biaya pesawat
  • Bali transfer bandara ing SIC (kursi ing Coach) basis