Ngundang telpon maneh
Stasiun Wisata Darjeeling Hill

Contact Us


Stasiun bukit tansah golek tujuan liburan kanggo akèh wong. Stasiun bukit ing India minangka favorit saben wong. Tur Liburan Dhuwur ing Darjeeling yaiku nylametake sampeyan sing sampurna saka kesibian hustle kutha lan asor. Terkenal minangka perkebunan teh lan perkebunan, Darjeeling minangka salah sawijining stasiun bukit sing paling dicintai ing India. Kepala kene kanggo vacation santai utawa vacation funousous karo kanca-kanca, kulawarga lan gedhe-gedhe. Stasiun Wisata Darjeeling Hill iku pilihan sing paling apik kanggo sampeyan, yaiku kanggo madu, petualangan lan trekking. Kita bakal nggawe sampeyan kanggo tujuan wisata sing apik banget ing India. Iku wis dilantik kanthi kehormatan dadi ratuning kabeh stasiun gunung ing negara. Ing antarané udara seger, kaéndahan sing éndah lan cuaca sing nyenengake saka distrik iki narik ewu wisatawan ing saindhenging taun. Tur Liburan Dhuwur ing Darjeeling bakal menehi sampeyan kesempatan kanggo njelajah panggonan sing mesmerizing iki. Jelajahi Feri Wisata Gunung Stasiun Darjeeling lan bukak kado dhewe sing disusun.

Gangtok - Darjeeling

05 Nights Program | Kode Wisata: 120

Salah siji saka pitu negara adhine India Lor, Gangtok Sikkim lan Darjeeling, tlatah Tea India, karo stasiun bukit sing indah sing ora bisa diragukan bisa ngetokake wisatawan. Dhateng alam, tur stasiun bukit Darjeeling mesthi bakal ngirangi turis ing mangsa panas. Ana akeh Paket Tour Darjeeling sing kasedhiya bebarengan karo Tour Darjeeling Gangtok.

DAY 01:

Pick-up saka Bandara Bagdogra / Stasiun Jalur New Jalpaiguri Departure to Gangtok (125 km /. 4.5 hrs). Gerbang menyang Sikkim. Ndhuwur dening Himalayan Ranges, Gangtok minangka Kutha sing éndah. Buddhisme minangka agama utama ing wilayah iki. Transfer menyang Hotel. Liyane dina luang. Tinggal ing GANGTOK.

DAY 02:

Sawise nedha isuk kunjungan lokal menyang Institut Tibetology, Dordul Chholten stupa, Rumtek Monastery, Ropeway Ride lan Shanti viewpoint. Tinggal ing GANGTOK.

DAY 03:

Sawise sarapan, Turu menyang Tsangu Lake & Baba Mandir ing dhuwur sikil 13,500. (Ing kasus, tlaga Tsangu ora bisa diakses amarga kondisi iklim sing ora dikarepake, kita bakal ngunjungi Namachi, sing tegesé "Dhuwur langit". Ana ing antarane bukit-bukit ing elevasi 5,500, mréntahaké panorama pegunungan salju sing cedhak saka lembah) lan bali menyang Gangtok. Tinggal ing GANGTOK.

DAY 04:

Sawise sarapan Pagunungan Departemen Darjeeling (130 kms / 4 hrs), dumunung ing Bengal Lor ditemtokake dening Himalaya Ranges lan diubengi dening Tea Gardens. Sasampunipun rawuh, Transfer to Hotel. Liyane dina iku luang. Sewengi tetep ing DARJEELING.

DAY 05:

Rawuh ing Pagelaran Pagelaran Pagelaran Pagelaran Pagelaran Pagelaran Pagelaran Pagelaran Pagelaran Pagelaran Pagelaran Pagelaran Wiwitan Pagelaran Wit Kursi Sasampunipun nedha nedha sarapan ing Himalayan Mountaineering Institute, Kebun Binatang Himalaya, Kuil Jepang, Taman Rock, Taman Gangamaiya lan Pusat Kerajinan Tibet, En-rute sampeyan badhe ndadosaken Pemandangan Spektakuler Kebun Teh Darjeeling. Sewengi tetep ing DARJEELING.

DAY 06:

Sawise sarapan, ninggalaké bandara Bagdogra / Stasiun Jalur Baru Jalpaiguri (96 km / 3 hrs) kanggo perjalanan kasebut. En-route Bisitahin Pasar Pashupati (Bates Nepal) lan Mirik Lake (Natural Lake dikubengi Pegunungan lan wit Pine). Tur candhake.