Ngundang telpon maneh

05 Nights Program

Gangtok - Darjeeling

Deleng uga Kode Wisata: 120

Salah siji saka pitu negara adhine India Lor, Gangtok Sikkim lan Darjeeling, tlatah Tea India, karo stasiun bukit sing indah sing ora bisa diragukan bisa ngetokake wisatawan. Dhateng alam, tur stasiun bukit Darjeeling mesthi bakal ngirangi turis ing mangsa panas. Ana akeh Paket Tour Darjeeling sing kasedhiya bebarengan karo Tour Darjeeling Gangtok.

DAY 01:

Pick-up saka Bandara Bagdogra / Stasiun Jalur New Jalpaiguri Departure to Gangtok (125 km /. 4.5 hrs). Gerbang menyang Sikkim. Ndhuwur dening Himalayan Ranges, Gangtok minangka Kutha sing éndah. Buddhisme minangka agama utama ing wilayah iki. Transfer menyang Hotel. Liyane dina luang. Tinggal ing GANGTOK.

DAY 02:

Sawise nedha isuk kunjungan lokal kanggo Institut Tibetology, stadion Dordul Chholten, Biara Rumtek, Ropeway Ride lan Shanti. Tinggal ing GANGTOK.

DAY 03:

Sawise sarapan, Turu menyang Tsangu Lake & Baba Mandir ing dhuwur sikil 13,500. (Ing kasus, tlaga Tsangu ora bisa diakses amarga kondisi iklim sing ora dikarepake, kita bakal ngunjungi Namachi, sing tegesé "Dhuwur langit". Ana ing antarane bukit-bukit ing elevasi 5,500, mréntahaké panorama pegunungan salju sing cedhak saka lembah) lan bali menyang Gangtok. Tinggal ing GANGTOK.

DAY 04:

Sawise sarapan Pagunungan Departemen Darjeeling (130 kms / 4 hrs), dumunung ing Bengal Lor ditemtokake dening Himalaya Ranges lan diubengi dening Tea Gardens. Sasampunipun rawuh, Transfer to Hotel. Liyane dina iku luang. Sewengi tetep ing DARJEELING.

DAY 05:

Rawuh miyos ing bukit-bukit Langit kangge nedahaken srengéngé surya ing Pagunungan Kanchanjunga, En-rute ngunjungi Biara Ghoom lan Batasia ingkang misuwur. Sawise nedha isuk niliki Institut Gunung Himalaya, Kebon Binatang Himalaya, Kuil Jepang, Taman Rock, Taman Gangamaiya lan Pusat Kerajinan Tibet, En-rute sampeyan bakal duwe Pemandangan Spektakuler Kebon Teh Darjeeling. Sewengi tetep ing DARJEELING.

DAY 06:

Sawise nedha isuk Berangkat menyang Bandar Udara Bagdogra / Stasiun Jalur Baru Jalpaiguri (96 kms / 3 hrs) kanggo Journey. En-rute Dolan Pasupati Market (Border Nepal) lan Mirik Lake (Lake Alam dikepung dening Pegunungan lan wit-witan Pine). Tur candhake.

Enquiry Us / Hubungi Kami


Skip toolbar