Ngundang telpon maneh

Chilka Kanthi Golden Triangle Odisha

THE BEST SELLING PACKAGE TOURISM ORISSA

  • 04 Nights Program

Deleng uga Kode Wisata: 017

[rev_slider alias = "Chilika Kanthi Golden Triangle Odisha"]
Panggonan budget Standard Kamar Luxury
Bhubaneswar Hotel Kepresidenan / padha Hotel Vits / mirip Hotel The Crown Hotel Mayfair Lagoon
Puri Hotel Naren Palace / mirip Hotel Fort Mahodadhi / mirip Hotel Ananya Resort / Kaya Mayfair Ombak

DAY 01:

PANGERAN

Temtokake lan menehi salam dening Sand Pebbles Tour 'n' Travels wakil nalika rawuh ing Bandara Bhubaneswar / Stasiun Kereta Api kanthi transfer menyang hotel. Sawise seger munggah, ngunjungi Khandagiri - Guwa Jantung Udayagiri lan Kebon Nandankanan (Ditutup ing Senen). Evening - ngliwati wektu kosong ing Ekamra Haat. Sewengi ing Bhubaneswar.

DAY 02:

BHUBANESWAR - KONARK - PURI

Pagi - sawise sarapan, menyang Puri ngunjungi en-route Dhauli (Pagoda Pagoda), Hirapur (Candi 64 Yogini), Pipili (Pagelaran Applique), Pagoda Ireng ing Konark (Kuil Matahari), Pantai Chandrabhaga & Ramchandi. Evening seneng ing Golden Beach lan Pasar Pantai Puri. Sewengi ing Puri.

DAY 03:

PURI - CHILIKA LAKE - PURI

Rawuh ing wayah bengi menyang Candhi Lord Jagannath kanggo melu ing Live Aarti Darshan, Ngunjungi ing Kuil Gundicha lan Candi Loknath. Sawise nedha isuk niliki Chilika Lake ing Satpada kanggo ndeleng Dolphins Irrawaddy lan Mouth Laut. Ngunjungi enroute Kuil Alarnath ing Brahmagiri. Sewengi ing Puri.

DAY 04:

PURI - BHUBANESWAR

Morning - sawise sarapan, bali menyang Bhubaneswar ing dalan neng Raghurajpur (Desa Lukisan), Sakshigopal (Kuil Radha Krishna), Kuil Lingaraj, Kuil Rajarani, Kuil Parsurameswar, Kuil Mukteswar lan Kuil Vaital. Sewengi ing Bhubaneswar.

DAY 05:

DEPARTURE

Sawise nate sarapan ing Bandara / Stasiun Kereta Api kanggo lelungan maneh.

Inclusions

  • Transportasi minangka program.
  • Kabeh tunjangan, parkir & tunjangan pembalap.
  • AC Dzire kanggo wong 02, AC Etios kanggo 04 wong & AC Innova kanggo 06 wong.
  • Akomodasi kalebu sarapan ing kabeh panggonan.
  • Mung nedha bengi iki kalebu ing Hotel Mayfair Ombak, Puri. (Paket Mewah)
  • 01 kamar ganda kanggo wong 02.
  • 02 kamar ganda kanggo wong 04.
  • 03 kamar ganda kanggo wong 06.
  • Ditrapake Govt. Tax Service.

Pambatasan

  • Makanan utama kaya nedha awan lan nedha bengi.
  • Fees monumen, biaya kamera, biaya mandu.
  • Bebungah sing ana hubungane karo pribadi.
  • Tarif tambang / kereta api yen ana.
  • Apa ora kasebut ing inklusi.


Skip toolbar