Ngundang telpon maneh
Raja - Sewa mobil bhubaneswar

Cherish The Festive Of Raja In Odisha With Diskaun Khusus Dari Sand Pebbles Tour N Travels

Odisha - Negara India Wétan, urip kanthi bener sajroning nilai-nilai lan tradhisi-tradhisi kuno, lan dikenal ing saindenging jagad amarga budaya lan tontonan lokal. Nanging, wektu sing paling apik kanggo ngunjungi negara yaiku nalika Festival Raja populer diwiwiti. Iku wektu nalika tradisi lan budaya ing panggonan bisa katon ing paling apik.

Raja Festival

"Raja Parba" utawa "Raja" - kaya mangkono uga. Iki minangka festival telung dina sing misuwur ing Odisha ing pertengahan Juni. Wong-wong percaya yen Dewi dewi Bumi ngalami menstruasi ing dina 3 pisanan, nalika dina kapindho kasebut minangka tandha awal wulan Mithuna. Nalika musim udan.

Saka bandhulan & lagu kanggo pangan, nyenengake, lan liyane, acara perayaan menehi keseimbangan sing lawas lan anyar, sing bakal nimbulaké apa sing kudu dilakoni. Mesthi, iku pengalaman liburan perayaan sing digawa menyang level liya.

Rituals

Sajrone festival 3 iki, wanita entuk break saka rutinitas rumah tangga lan nikmati sawetara game indoor & outdoor. Bocah-bocah wadon tresna kanggo ngeling-eling wektu iki kanthi nggunakake sesuatu sing anyar saka fashion paling anyar utawa Sarees tradhisional kanthi flaunting karo Agatha ing sikilé, lan ora ana sing mlaku tanpa alas ing bumi.

Making The Most Of This Opportunity

Inggih, ing nginggilipun, mboten lingsir kesempatan kanggé nglurugraha Orisha ing mangsa kasebut Raja Festival karo Sand Pebbles Wisata N Travels! Ing icing ing kue, Sand Pebbles Tour N Travels nawakake diskon 10% supaya sampeyan bisa ngrasakake perayaan nyata. Kanthi luwih saka 60 kendaraan bermodel mewah sing digawe, kita ngidini sampeyan lelungan menyang macem-macem negara kanggo manggonake perayaan karo wong-wong sing dikasihi kanthi warna sing bener. Lan, ora ana sing bisa cocog karo safety & comfort kelas kita. Ngremeni wektu nalika nari, nyanyi, lan muter game-game tradisional ing bagean manawa saka Odisha lan awake dhewe nindakaké kanggo lelungan karo layanan lelungan mewah.

Tekan dhisik kapan wae ing + 91-993.702.7574 utawa kunjungi sandpebblestours.com/raja-utsav-odisha. Book travel panjenengan saiki lan entuk perjalanan perayaan, njajahi kabeh landmark ing negara.






  • Skip toolbar