Ngundang telpon maneh

Mobil sewa sing berkah kanggo dina kaya bisa digunakake kanthi keluwesan sing jembar lan kebebasan gerakan kaya mobil pribadi kita. Istirahat lan rekreasi minangka kegiatan penting kanggo wong sing pengin sinau lan maju sajrone tetep sehat. Tours minangka sumber belajar paling apik ing waktu luang; utamane kanggo bocah-bocah enom, nanging mesthi ora gampang ing negara Odisha, yen Car Coach Rentals Kepora bakal ana.

Sand Pebbles Tours yaiku agen perjalanan lokal nyediakake rental car coach ing Odisha. Kita priksa manawa kabeh layanan lelungan ditangani kanthi apik lan dexterity. Pengalaman sampeyan karo kita bakal tansah nggawe sampeyan mbutuhake kanggo liyane nalika kita offer car-state-of-art rental lan pelatih ing Odisha. We have armada gedhe kendaraan ing layanan kanggo nyegati wilayah atos & angel adoh saka Odisha. Kendaraan kita kebak dilengkapi karo kabeh kebutuhan sing nggawe sampeyan nyaman ing saindhenging demo. Sampeyan ora kudu kuwatir bab apa sampeyan ana ing ngendi wae utawa karo kanca-kanca, manawa iku sawijining klompok ageng utawa klompok cilik, lan apa wae sing ana, sampeyan kudu numpak prau sing bisa cocog karo kanthong lan rasa.

Car Coach Rentals Odisha diterangake ing ngisor iki: -

  • Armada AC lan Coaches
    • Mobil: Mercedes Benz, BMW, Fortuner, Corolla Altis, Honda City, Honda BRV lan memper.
    • Pelatih: 13, 19, 27, 41 & 45 kursi kemewahan mewah.
  • Kendaraan kurang saka telung taun lan duwe piranti safety / Sabuk, Kit First-Aid, Air Mineral, lan barang penting liyane.
  • Layanan ing 24 Hrs / 7 dina minggu
  • Chauffeurs dididik, uga berpengalaman & duwe telpon sel kanggo koordinasi.
  • Sand Pebbles yaiku Operator Transportasi Umum saka akeh omah-omah Perusahaan Nasional lan Multi-Nasional.

inquiry Us / Kontak Us