Ngundang telpon maneh

Nyewa mobil mewah lan pelatih

We offer mobil mewah lan rental pelatih kanggo nambah pengalaman sampeyan lan ngaktifake sampeyan kanggo njaluk paling metu saka kesempatan sampeyan. Prioritas utami punika kepuasan sampeyan.
Njaluk kesempatan kanggo ndeleng sawetara pemandangan ikonik ing Bhubaneswar lan saubengé nalika sampeyan ngunjungi Odisha.

SL #

Tipe

4HRs-40KMs

8HRs-80KMs

EXTRA / HR

EXTRA / KM

1Dzire utawa Kaya850150014014
2Scorpio utawa Kaya1000180016016
3BRV utawa Kaya1200220020020
4Innova Crysta1500250025023
5Honda kutha1600260026025
6Altis2500400040038
7Fortuner3500650060055
8Audi-A3 utawa BMW-X150001000090090
9Mercedes-E6000110001000100

Cathetan

  • Dina Driver BATA: 200 kanggo Sl #1 kanggo 6, lan 300 kanggo 7 kanggo 9
  • Elaun Malam (22: 00 kanggo 06: 00 Hrs): Rs. 200 kanggo Sl # 1 kanggo 6, lan Rs. 300 kanggo 7 kanggo 9
  • Ninggalake Pangguna: Rs. 300 kanggo Sl # 1 kanggo 6 lan Rs. 400 kanggo 7 kanggo 9
  • Jarak & jam bakal mulai & rampung ing lokasi rental (Garage To Garage)
  • Sawise 4 Hrs / 40 Kms slab, konsesi menit 30 diwenehake. Kanggo extension sing ngluwihi papan kasebut, papan 8 Hrs / 80 Kms bakal diterapake. Sasampuning rampung 8 Hrs / 80 Kms slab, KM / Jam tambahan bakal dikenani saben Tariff.
  • Tax Toll, Tax Interstate & Parking bakal dikenani biaya ekstra minangka nyata + GST: 5%.
  • Kanggo tugas outstation, jarak minimal bakal diwatesi dening 250KM saben tanggal tanggalan utawa jarak nyata, endi sing luwih dhuwur. Biaya ing saben KM basis saben tarif.
  • Standing A / C bisa ditrapake ing basis Pro-rata.
  • Tarif ing ngisor iki bakal direvisi yen ana kenaikan utama ing rega bahan bakar & struktur pajak.

Pelaku A / C Mewah

13-Seater

20-Seater, 27-Seater

41-Seater, 45-Seater

uga kasedhiya karo kita.

KONTAK US

kanggo rincian liyane lan informasi

VALUE LAYANAN LAMPIRAN:

  • Tanda SMS otomatis nalika konfirmasi saka pesenan.
  • Otomatis SMS / Kirim tandha tandha ing Allotment Vehicle & Chauffeur sadurunge jam 02 Pick-up.
  • Kertas Berita Saben, Botol Air Minum, Payung, Kit Pertolongan Cemas, Ice-Box, lan Kertas Tisu Kering sing disedhiyakake ing kabeh mobil kanthi tambahan.
  • Kabeh kendaraan ana udhara, ora udud, apik lan resik.
  • Kanggo refreshment, Snacks, Fruits & Juice bakal disusun kanggo delegasi ing panjalukan karo biaya tambahan.
  • Chauffeurs lan / utawa Sand Pebble Airport Representative diposisikan karo Welcome Placard ing Airport / Railway Station kanggo nampa tamu lan Pick-up.
  • Sand Pebbles Tours nyedhiyakake sopir, tunduk, profesional lan kenalan karo dalan lan seragam perusahaan.
  • Efektif Co-Ordinator kasedhiya ing papan kanggo nangani syarat Klien ing acara lan konperensi.
  • Babak Service cab jam kasebut kasedhiya kanggo Corporate and Executive Travels, lelungan wisata, tur guide lan acara khusus.
  • Layanan cab-hire khusus sing kasedhiya kanggo Pernikahan.
  • Rincian preferensi tamu disimpen ing Data-basis kanggo nyediakake layanan luwih apik ing pesenan sakteruse.

RISET ING SUNDING:

  • Pemesanan mobil kudu digawe sadurunge jam 24. Nanging, Sand Pebbles Operations Desk bisa dihubungi yen kendaraan dibutuhake ing jam 24.
  • Nalika nggawe reservasi on-line, kabeh informasi ing formulir sing diwenehi kudu dilengkapi.
  • Reservasi On-line tansah tindakake pembayaran cepet. Nanging kasebut Govt. Pajak, Tarif Pulih, Biaya Parkir lan Bates Perbatasan Bates antar negara kudu dibayar dening pangguna nalika dispensing karo taksi.
  • Kabeh transaksi lan transaksi digawe liwat situs web Sand Pebbles kudu disetujoni dening Sand Pebbles. Sand Pebbles nduweni prerogative kanggo nyeseli pesenan sing dikonfirmasi miturut exigencies ngluwihi kontrol.
  • Biaya transaksi 15% saka jumlah tagihan sing dianggep bakal dikenani biaya yen pesenan dibatalake jam 06 sakdurunge. Sawise taksi kasebut metu saka Garage, jumlah perkiraan kanthi lengkap bakal dibayar dening tamu.
  • Sawise On-Line Booking, Sampeyan bisa mriksa status karo fasilitas layanan 24Hrs kita.
Skip toolbar