Ngundang telpon maneh
  • Yen dibatalake sadurunge 60 dina tanggal rawuh: 25% saka jumlah total tetep bakal diisi minangka biaya retensi.
  • Yen dibatalake dina 30-60 dina tanggal rawuh: 40% saka jumlah total tetep bakal dikenani biaya minangka biaya retensi.
  • Yen dibatalake dina 21-30 dina tanggal rawuh: 50% saka jumlah total tetep bakal dikenani biaya minangka biaya retensi.
  • Yen dibatalake dina 07-21 dina tanggal rawuh: 75% saka jumlah total tetep bakal dikenani biaya minangka biaya retensi.
  • Yen dibatalake dina 07 dina tanggal rawuh: 100% saka jumlah total tetep bakal dikenani biaya minangka biaya retensi.
  • Ing kasus No-show utawa Check-out sadurunge tanggal departure: 100% saka jumlah total tinggal bakal dijupuk minangka biaya retensi.


Skip toolbar