• Yen dibatalake sadurunge 60 dina tanggal rawuh: 25% saka jumlah total tetep bakal diisi minangka biaya retensi.
  • Yen dibatalake dina 30-60 dina tanggal rawuh: 40% saka jumlah total tetep bakal dikenani biaya minangka biaya retensi.
  • Yen dibatalake dina 21-30 dina tanggal rawuh: 50% saka jumlah total tetep bakal dikenani biaya minangka biaya retensi.
  • Yen dibatalake dina 07-21 dina tanggal rawuh: 75% saka jumlah total tetep bakal dikenani biaya minangka biaya retensi.
  • Yen dibatalake dina 07 dina tanggal rawuh: 100% saka jumlah total tetep bakal dikenani biaya minangka biaya retensi.
  • Ing kasus No-show utawa Check-out sadurunge tanggal departure: 100% saka jumlah total tinggal bakal dijupuk minangka biaya retensi.

Ngundang telpon maneh

MERDEKA CALL BACK

Ketik rincian ing ngisor iki kanggo nyuwun telpon maneh lan kita bakal diwenehi tutul sanalika bisa.