Ngundang telpon maneh

05 Nights Program

Varanasi - Gaya - Bodhgaya - Ayodhya - Allahabad - Varanasi

Deleng uga Kode Wisata: 265

DAY 01: MANGSA DI VARANASI

Dumugi ing Varanasi Airport / Pickup Railway Station lan transfer menyang hotel, mriksa karo Welcome tradisional. Turu munggah & pindhah menyang kutha demo Varanasi - ngunjungi New Vishwanath Temple ing kampus Universitas Hindu Banaras, Candi Sankat Mochan, Candi Tulsi Manas, Candi Durga, Candi Tridev, Candi Kaudi Mata etc. Ing wayah sore Ganga Aarti lan Boating ing Kali Ganga ing Dasaswamedh Ghat & sewengi tetep ing Varanasi.

DAY 02: VARANASI - GAYA - BODHGAYA - VARANASI

Esuke awal pindhah menyang Gaya neng Candhi Vishnupaad kanggo Ritual Pinda Dann pooja lan Mangala Gauri Darshan. Pindhah menyang Bodhgaya ngunjungi Kuil Mahabodhi, Pohon Bodhi, Patung Budha Agung, Kuil Cina, Barabar Cavas, Ajapala Nigrodha Tree & Royal Bhutan Monastery. Pindhah drive bali menyang Varanasi. Urip ing Varanasi.

DAY 03: VARANASI LOKAL TOUR

Sawise nedha sarapan, Sarnath dadi papan panggonan Buddha martakaké khutbah kapisan sawisé pencerahan, ngunjungi Stupa Dhamek, Stupa Chaukhandi, Kuil Jain, Kuil Budha, Museum Sarnath, Ashok Pillar, Taman Rusa. Banjur pindhah menyang Fort Ramnagar, Istana Raja Varanasi. Ing wayah sore ngunjungi Silk Weaving pusat jantung produk Varanasi banjur bali menyang hotel. Cepet banjur mlebu kuil Kal Bhairav. Mbalik maneh menyang hotel & turu ing Varanasi.

DAY 04: VARANASI - AYODHYA

Sawise nedha sarapan terus menyang Ayodhya, ngunjungi Saryu River, Hanuman Garhi, Ram Janam Bhumi, Kanak Bhawan, Ramkot, Swarg Dwar, Mani Parbat, Sugriv Parbat, Treta Ke Thakur, Nageswarnath Temple. Urip ing Ayodhya.

DAY 05: AYODHYA - ALLAHABAD - VARANASI

Sawise nedha isuk terus menyang Allahabad kanggo ngunjungi Triveni Sangam kanggo dipel holi, Fort Allahabad, Candhi Hanuman, Anand Bhawan, Museum Allahabad, Candhi Iskon, Candi Alopi Devi, Candi Nav Grah lan liya-liyane. Move drive menyang Varanasi. Urip ing hotel ing Varanasi.

DAY 06: DEPARTURE FROM VARANASI

Sawise nedha isuk transfer pesawat saka hotel menyang Bandara / Stasiun Kereta Api kanggo nyambung Flight / Train menyang panggonan sabanjure karo kenangan manis.

Enquiry / Hubungi Kami