Ngundang telpon maneh
Sirkuit Buddhis Of Odisha Tour

Odisha saiki dadi daya tarik wisata utama. Ewu candhi, monumen budaya lan tradisional bebarengan karo kaendahan alam ing alas lan Satwa etc nggawa akeh daya tarik wisata. Ing tengah-tengah kasebut, The Circle Of Religion Saka Orissa wis dadi populer banget. Ewu lawas sing ayu Patung Buddha ana ing panggonan sing beda ing negara. Sirkuit Buddhis Saka Orissa nglayani wong-wong ing nambah kawruh babagan budaya Budha lawas saka Odisha lan babagan candhi Budha lawas saka Odisha. Sirkuit Sirkuit Of Odisha Tour duweni seni plastik Buddha sing penting ing Odisha sing makili Bodhisattva Avalokiteshvara ing bentuke beda kayata Padmapani, Lokeshvara, Vajrapani dll. Siji bisa nemu patung Tara, Manjusri, Amoghasiddhi dll ing wektu iki. Museum ing Lalitgiri ngreksa tokoh-tokoh Bodhisattva sing akeh. Akeh tokoh liyane sing ana ing Udayagiri lan Ratnagiri. Sirkuit Buddha Saka Odisha Tour ngijini sampeyan njelajah kabeh situs sing ayu ing Odisha.

Contact Us


BHUBANESWAR - RATNAGIRI - UDAYAGIRI - LALITGIRI - JORANDA - PURI - BHUBANESWAR (05N)

DAY 01: BHIRANESWAR ARRIVAL
Wektu ing Bandara Bhubaneswar / Stasiun Kereta Api, pindhah menyang hotel. Kunjungan sore ing Nandankanan Zoo (Ditutup ing Senen). Sewengi ing Bhubaneswar.

DAY 02: BHUBANESWAR
Sawise nate sarapan, Lingaraj, Rajarani, Parasurameswar, Mukteswar, & Kuil Bhaskareswar saka 7th nganti abad 12. Kunjungan sore menyang Khandagiri & Udayagiri Guwa Jain kagungane abad 2. Sewengi ing Bhubaneswar.

DAY 03: BHUBANESWAR - RATNAGIRI - UDAYAGIRI - LALITGIRI
Sasampunipun nedha isuk Wisata dinten penuh Ratnagiri, Udayagiri & Lalitgiri Budha Monasteries & Stupas. Sewengi ing Bhubaneswar

DAY 04: BHUBANESWAR - NUAPATNA - JORANDA - BHUBANESWAR
Sawise nedha isuk kanggo desa tenunan Nuapatna, desa penyajian Dhokra Sadeibarini & Mahima Cult ing Joranda. Sewengi ing Bhubaneswar.

DAY 05: BHUBANESWAR - KONARK - PURI - BHUBANESWAR
Sawise nedha isuk Pesisir menyang Puri en-rute ing Dhauli (Shanti Stupa), Pipili (Desa karya Applique), Konark (Sun Temple) lan Pantai Chandrabhaga. Kunjungan sore menyang Candi Lord Jagannath (Non-Hindus ora diidini nang Temple), Raghurajpur (Desa lukisan). Sewengi ing Bhubaneswar.

DAY 06: DEPARTURE
Sawise nedha isuk sarapan ing Stasiun / Stasiun Bhubaneswar kanggo perjalanan sing luwih anyar.