April 2019
M T W T F S S
«Feb
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Nambah Spooky Panggonan Kanggo Ngunjungi ing 2019 Dhaptar Dhaptar

Tanah misteri sing ora ditemokake wis sawetara panggonan sing bisa ditemokake ing peta sampeyan. Saka laku keagamaan menyang ritual sing kalebu basa India, ciri kasebut ndadekake India dadi tujuan wisata populer. Mulane, nalika nerangake panggonan sing paling angker ing India, ora ana negara sing luwih apik kanggo miwiti. Tambah Spooky Places [...]

Cara Cerdas Kanggo Ngilangi Jet Lag Sawise Nglacak

Nglindhungi zona wektu bisa dadi masalah rumit. Sampeyan ilang turu, nemu lemes & serep sirah. Apa sampeyan krungu bab jet-lag? Ora ana masalah yen sampeyan ora duwe, amarga istilah kasebut cukup anyar. Paling lelungan nyoba kanggo nggawe paling wektu winates ing luar negeri, durung gagal kanggo njupuk ing kabisat ing wektu [...]

Cara Pasang Lampu (Pinter Cerdas) Kanggo Jelajah Panjang

Cara Pasang Lampu (Pinter Cerdas) Kanggo Jelajah Panjang

Pungkasan, sampeyan bakal njupuk trip sing wis direncanakake nganti suwe, nanging sampeyan wis macet ing salah sawijining panggonan mikir babagan apa sing dikemas lan apa ora. Inggih, pengepakan kanthi bener angel & kadhangkala mbutuhake gaweyan lan pamikiran akeh nanging pancen pantes. Daftar kemasan sampeyan bakal gumantung ing [...]

Mitos Wisata Wanita Solo Debunked

Lelungan piyambak minangka wanita bisa dadi prospek keprihatinan, nanging ora mesthi. Sembarang wanita sing mlebu ing perjalanan solo bakal diwenehi nasihat, ora ana barang sing dikarepake, babagan barang-barang sing dirasakake lan bebaya perjalanan solo. Nalika lelungan tansah dadi hit gedhe karo millennials, solo lelungan [...]

5 Tips Prasaja Kanggo Njupuk Fotografer Travel sing Sampurna

Ayo dadi nyata, apa kita bakal? Njupuk foto sing apik dhewe nalika lelungan solo iku salah siji saka tugas sing paling tantangan sing aku nemokake lan aku ora ngomong babagan selfies, aku ngomong babagan foto sing nggambarake panggonan sampeyan wis. Selfies, mung ora mbenerake panggonan sing dikunjungi, saiki! foto ora nuduhake apa-apa [...]

Lokasi 8 Ing India Sing Dadi Ing India Tour

India nggambarake getaran positif. Negara ing ngendi sampeyan bisa nemu fog ing dataran, sinar matahari panas sing cedhak pesisir, lan kabut misterius ing lingkungan sing subur. Nemokake tanah mistik sing bisa diawasi karo kamulyan. Urip kaya ora ana sesuk. Lan apa wae sing bakal digoleki ing dina iki bakal urip bebarengan karo kowe. Kene 8 [...]

Babad sing ora biasa Kanggo Wisata Nepal

Nepal wis nyebarake budaya, sejarah, lan warisane karo India nganti pirang-pirang abad. Akeh turis kepengin mlebu ibukota lan nggawe pendapat babagan negara kabeh. Saliyane nliti narasi Nepal sing ora ana respon mandheg nalika arep ngunjungi papan kasebut. Tinimbang ngeling-eling menyang negara minangka papan [...]

Cara Survive Tour Liburan Kanthi Kids

Lingkungan alam sing paling apik ing donya nggawe papan dolanan petualangan sing sampurna. Dadi wong tuwa bocah cilik ing mangsa liburan bisa berarti sibuk banget - kadhangkala kacau - dina. Iki mestine dadi wektu sing apik taun, ora ateges. Kulawargane teka ing macem-macem wujud, ukuran lan modal & kita ngebaki kabeh [...]

Njupuk A Thailand Tour On A Budget

Sapa sing ora pengin lelungan menyang papan manca? Nanging apa sing mandheg saka nglakoni? Yen sampeyan ngunjungi panggonan internasional bisa ngobong bolongan ing kanthong sampeyan, sampeyan wis teka ing panggonan sing bener. Sampeyan ora kudu mbutuhake akeh dhuwit kanggo lelungan tujuan internasional, lan siji [...]

Ngundang telpon maneh

MERDEKA CALL BACK

Ketik rincian ing ngisor iki kanggo nyuwun telpon maneh lan kita bakal diwenehi tutul sanalika bisa.