Ngundang telpon maneh

BHUBANESWAR - PURI - CHILKA LAKE (SATPADA) - PURI - BHUBANESWAR

04 NIGHTS / 05 DAYS | Tour Code: TR-904

Jenis Kendaraan Biaya Transportasi (INR) Kapasitas Pemasangan Kendaraan
Ac Dzire / Indigo 11250 01-04 Person (s)
Ac Innova 13750 01-07 Person (s)
AC 13 Seater TT 29000 01-13 Person (s)
Harga mewah AC 45, AC 41, AC 27 COACH bakal diwenehake saben syarat.

CATETAN: Hotel akomodasi ana ora kalebu. Mung Paket Transportasi.

DAY 01: BHUBANESWAR - PURI

Sasampun rawuh ing bandara / stasiun railway Bhubaneswar ing wayah esuk / siang, Pick munggah lan pindhah menyang Puri. Enroute sampeyan bakal ngunjungi Dhauli (Stoke Rock Edict lan Shanti), Pipili (Desa Work Applique), Kuil Konark Sun (situs warisan misuwur kanthi jeneng "Black Pagoda"), Ramchandi Temple lan Pantai Chandrabhaga. Check in to Puri hotel. Nyegar munggah & santai ing pantai / belanja ing pasar pantai. Urip dumunung ing Puri kanthi pranyata dhewe.

DAY 02: PURI - CHILKA LAKE (SATPADA) - PURI

Ing wayah esuk bali menyang Candhi Lord Jagannath sing misuwur ing donya (Non Hindus ora diijini) kanggo nonton morning arati. Mbalik maneh menyang hotel lan sarapan sampeyan. Loro - lorone menyang Satapada (Lake Chilika - tlaga banyu asin gedhe ing Asia). Nelpon kapal pesiar ndeleng Lumba - lumba Irrawaddy langka lan tutuk segara (titik pertemuan jeneng segara lan tlaga minangka Chilika Lagoon). Back to Puri. Ing cara sampeyan bakal ngunjungi Candhi Alarnath. Urip dumunung ing Puri kanthi pranyata dhewe.

DAY 03: PURI - BHUBANESWAR (DEPARTURE)

Dina iki sampeyan kudu sarapan lan mriksa saka hotel lan ngunjungi kuil-kuil lokal liyane kayata: Kuil Sonar Gourang, Kuil Gundicha, Kuil Loknath. Muter menyang Bhubaneswar. Ing cara sampeyan bakal ngunjungi desa lukisan Raghurajpur, Candhi Lingaraj, Candhi Mukteshwar, Candi Rajarani dll. Cek menyang hotel. Nyedhiyani lan ngunjungi Khandagri-Udayagir Jain Caves. Evening gratis kanggo blanja ing pasar lokal. Tinggal ing Bhubaneswar kanthi sewenang-wenang.

DAY 04: BHUBANESWAR SIGHTSEEING

Dina iki sawise nedha isuk ngunjungi papan wisata lokal kaya: Zoo Nandankanan (Ana ing Senen lan mbukak saka 7.30 AM - 5.30 PM), Museum suku (Tutup ana), Evening gratis ing Ekamra hata (pasar kerajinan). Tinggal ing Bhubaneswar kanthi sewenang-wenang.

DAY 05: BHUBANESWAR (DEPARTURE)

Morning after breakfast mriksa lan nyelehake sampeyan ing bandara kanggo nyekel sampeyan ing wektu kanggo lelungan bali.

Ketentuan:
  • Rega iki bener nganti kabar luwih lanjut.
  • Akomodasi hotel ora kalebu ing paket transportasi kasebut.
  • Harga kemewahan AC 45-41-27 STR bakal diwenehake saben syarat.
  • Kilometer lan wektu bakal diwilang saka garasi nganti garasi.
  • Paket iki klebu tol onetime, parkir.
  • Rega basis minangka program mung lan Titik kanggo titik basis, ora bisa dianggep minangka pembuangan.
  • Price iku NETT lan non-komisi.
  • GST ditrapake ing Total penagihan.

Contact Us