Ngundang telpon maneh
Wisata Bhitarkanika

Taman Nasional Bhitarkanika minangka ekosistem paling gedhé kaloro ing India. Pasir Pebbles Pariwisata Bhitarkanika bakal ngidini sampeyan nikmati kaendahan wetland. Segara saka alas mangroves sing subur, manuk lan kura-kura sing migunani, buaya estuarine sing ngalang-alangi, ngiris ing banyu tlaga, tlaga sing tenang sing dikendhaleni dening kucing manuk lan sing tansah ngemudheni alam, entrails pengunjung saka cedhak lan adoh panggonan kanggo nggayuh panggonan unik iki penting wisata . Para ilmuwan, Sarjana, Pecinta Alam lan Turis wis akeh panganan kanggo pamikiran lan eksplorasi. Wisata Bhitarkanika nyakup kabeh bidang petualangan. Panggonan minangka salah sawijining gawean sing paling apik. Bhitarkanika minangka habitat unik saka Mangrove Hutan sing ditemokake karo akeh kali lan flat lumpur dumunung ing distrik Kendrapara, Odisha. Salah sawijining Ekosistem Mangrove paling gedhé ing India, Bhitarkanika minangka panggonan kanggo macem-macem flora lan fauna. Kanthi Sand Pebbles Bhitarkanika Paket wisata sampeyan bisa nggolekake sampeyan sing digoleki. Keanekaragaman hayati sing unik narik kawigaten pengunjung menyang puteran alam. Bhitarkanika National Park yaiku habitat utama kucing Leopard, kucing memancing, kucing alas, kumbang, babi hutan, rusa, sambar, porcupine, lumba-lumba, buaya tiram banyu laut, buaya sepasang putih, python, kobra raja, kadal monitor banyu, terrapin, penyu laut, , kayu kencana, balung ireng, geese mawa balok, bebek Brahmani, pintail, elang segara putih, tern, camag, waders lan maneka werna manuk lan manuk migratori. Dadi, tanpa luwih adoh, pek tas kanggo wisata petualangan iki karo Wisata Sand Pebbles Bhitarkanika.

Where To Stay: Sand Pebbles Bhitarkanika Jungle Resorts ing Taman Nasional Bhitarkanika nawakake akomodasi kelas-kelas kanthi fasilitas sing minimal kanggo sewengi.

Tipe Akomodasi:

  • - 14 SWISS TENTS (Bed Double, Triple Bed, Four Sharing-Beds).
  • Akomodasi sing nyenengake (Non-AC) ing Tentara Swiss ing AP lan Rancangan MAP.
  • Sand Pebbles Bhitarkanika Jungle Resorts nawakake paket apik sing dirancang khusus kanggo wisatawan - loro saka ing omah lan ing luar negeri.
Rack Rate:Tarif kamar: ing INR: Saben wengi Efektif saka 01st Aug 2018 kanggo 31st July 2019.

Non AC SWISS-TENT

Rencana MAP

Rencana AP

sarapan + (nedha awan utawa nedha bengi) sarapan + nedha awan + nedha bengi
Double 5,800 6,900
Triple 8,300 9,800
4-Bed 10,400 12,300

Kabar sing umum

  • Tarif kalebu kabeh pajak. (Subyek kanggo diganti ing mangsa ngarep).
  • Anak ing ngisor umur 5 gratis.
  • Pesenan tundhuk karo kasedhiyan.
  • Swiss-Tent Akomodasi ing Sand Pebbles Bhitarkanika Jungle Resorts (Bhitarkanika Taman Nasional).
  • Taman Nasional Bhitarkanika Tetep cedhak saka 01 Mei nganti 31st Juli kanggo Breeding lan Nesting saka habitat lan dibukak kanggo tourist saka 01st Agustus saben taun.
  • Tarif ing ndhuwur ora ditrapake kanggo dina sasi minggu. Utamané paket bisa kasedhiya kanggo pesenan.

Klik kene Kanggo Reservation / Cancellation Policy.

1 am pemblokiran teks. Klik sunting tombol kanggo ngganti teks iki. Ngarep lunak, consectetur ngawasi trek. Ut trek trek, luctus NEC Akun sandi mattis, dapibus leo pulvinar.

Contact Us


Fasilitas lan Layanan:Kayu, Furnitur lan Hygienic Food, Hammocks (Swings), Rod Mancing Ana (Angling), 24-jam pasokan banyu, Kamar mandi, Tempat kobong, 24-jam Listrik kanthi back-up Generator, , Lingkungan Bebas polusi, Pick-up / Drop Complementation saka Boating-point (mung Arrival / Departure)

Aktivitas lan Layanan sing ditawakake:Akomodasi apik, Makanan enak banget lan higienis, Cruise Boat Scenic, Bonfire, Angling, Acara Perusahaan, Praktis, Outing, Kegiatan Gedung Tim & Sesi Pemecahan Es, Hiburan Berbasis Tema.

Kutha paling gedhéManuk saka spesies 170, subspesies 08 sing apik banget ing Kingfishers, Open Billed Stork, Laut Eagles, Kites, Pipers Pasir, Darters, Whistling Teals, Sea Gulls,22-feet Crocodile (Kaalia), Buaya Putih Terkenal (Gauri), Buaya Basking di Mudflat, Rusa Dibuang, Babi Liar, Kadal Monitor, King Cobra, Pythons

Poin Entri: Khola lan Gupti minangka rong titik utama kanggo nglebokake Taman Nasional Bhitarkanika. Pengunjung kudu njupuk ijin masuk saka Gerbang Check Forest ing Khola lan Dinas Hutan Gupti. Perahu pribadi kasedhiya ing papan kasebut. Prahu pribadi uga kasedhiya ing JAYANAGAR & CHANDBALI. Titik entri uga disambungake saka kutha utama ing Oksana.

Miturut Road:

    • Bhubaneswar - 160 KMS kanggo titik wiwitan Khola / Gupti
    • Cuttack - 140 KMS menyang titik wiwitan Khola / Gupti
    • Bhadrak - 70 KMs menyang titik entri Jayanagar Via Chandbali

Stasiun paling caket:

    • Saka Bhadrak - 70 KMs menyang Jayanagar titik entri
    • Saka Cuttack - 140 KMs kanggo titik / titik permulaan Khola
    • Saka Bhubaneswar - 160 KMs saka titik wiwitan Khola / Gupti

Bandara paling cedhak:Bhubaneswar