Ngundang telpon maneh

09 Nights Program

Deleng uga Kode Wisata: 283

DAY 01: DELHI - CORBETT

Rawuh ing stasiun sepur / bandara ing Delhi, Pick & transfer menyang Corbett. Taman Nasional kanthi dalan (300 kms / 6-7 hrs). Manggon & nerusake menyang liyane Resor Jungle ing dina ing luang kanggo kegiatan dhewe, sewengi ing resort

DAY 02: CORBETT

Awal esuk iki nikmati pacu game ing taman kanthi jeep kanggo ndeleng sawetara satwa paling endah lan flora & fauna. Wingi sore iki, terus kanggo drive game liyane lan coba luck kanggo nemokake macan. Ing wayah sore, wayah sore, ing wayah wengi ing resort

DAY 03: CORBETT - NAINITAL

Esuk iki sajrone sarapan sampeyan bakal ditransfer menyang Nainital, Setel ing tengah-tengah tlatah sing dhuwur kanthi wulu sing ana ing alas-alas lan wit-witan sing kenthel (116 kms / 2-3 hrs). Dumugi lan pindhah menyang hotel sampeyan. Ing wayah sore iki sampeyan bakal nerusake kanggo lelungan wisata Nainital, ngunjungi puncak Naini lan nerusake numpak mobil kabel opsional OTA nikmati boating ing Naini Lake sing éndah, ditemoni ing hotel.

DAY 04: NAINITAL

Dina iki sampeyan bakal visit sawetara tlaga paling tuwa ing wilayah kasebut, ngunjungi Bhimtal, Naukuchiyatal. Mengko drive kanggo Ramgarh. Esem ing wayah wengi kanggo aktivitas belanja lan individu, sewengi ing hotel

DAY 05: NAINITAL - KAUSANI

Esuk iki sampeyan bakal ditransfer menyang Kausani (114 kms / 4-5 hrs). Dumugi lan pindhah menyang hotel sampeyan. Kunjungan sore iki menyang pabrik Teh kanggo ndeleng proses lengkap manufaktur Teh. Ing wayah wengi ana ing wayah wengi, sewengi ing hotel

DAY 06: KAUSANI - AULI

Esuk iki sampeyan bakal drive menyang Auli liwat Joshimath (255 kms / 9 - 10 hrs). Sasampunipun rawuh minggah dhateng resort gunung kanthi troli tali. Ing wayah wengi ana luang kanggo aktivitas individu, ing wayah sore

DAY 07: AULI - RUDRAPRAYAG

Sasuwene sajrone sarapan, sampeyan bakal nerusake menyang Rudraprayag, dijenengake dening Gusti Siwa (Rudra). Kabeh wilayah Rudraprayag diberkahi karo kaendahan alam, tlaga lan gletser (140 kms / 5 - 6 hrs). Dumugi lan pindhah menyang hotel sampeyan. Esem ing wayah wengi kanggo aktivitas individu, sewengi ing hotel

DAY 08: RUDRAPRAYAG

Dina iki kanggo luang ngunjungi kuil-kuil ing Rudraprayag utawa ngendhokke ing hotel sampeyan lan ngujo papan wisata Rudraprayag sing apik, ditemoni ing hotel

DAY 09: RUDRAPRAYAG - HARIDWAR

Pagi iki awal kanggo kutha Haridwar Suci (jam 160 km / 6 - 7). Dumugi lan pindhah menyang hotel sampeyan. Sisih wayahe kanggo ngunjungi ghats lan candhi Ganga, ing wayah sore

DAY 10: HARIDWAR - DELHI

Dina iki sampeyan bakal ditransfer dening dalan menyang Delhi (240 kms / 6-7 hrs). Tiba lan pindhah menyang bandara / stasiun sepur kanggo lelungan maneh.

Skip toolbar