Ngundang telpon maneh

05 Nights / 06 Days

Srinagar - Sonamarg - Pahalgam - Gulmarg

Deleng uga Kode Wisata: 094

Mahkota India & negara paling utara negara kasebut, Kashmir diarani 'Surga ing Bumi' (Bhu-swarga). Paket Wisata Kashmir lan Paket Srinagar kasedhiya kanggo njelajah tlaga sing ayu ing swarga alam. Pariwisata Pahalgam narik Bollywood Film kanggo njupuk, karo Kali Lidder, fasilitas trekking sing apik lan gerbang menyang Amarnath Yatra sing misuwur, mesthi nggawe khusus musim panas. Pilih Paket Kashmir paling apik sing pengin lan sampeyan bisa nikmati akeh panggonan ing Kashmir kaya Srinagar, Sonamarg, Pahalgam lan Gulmarg.

DAY 01: ARRIVE SRINAGAR

Sasampunipun rawuh ing bandara Srinagar, sampeyan bakal nemoni wakil kita lan sampeyan bakal ditransfer menyang hotel ing ngendi sampeyan bakal nerusake check-in. Sore sore neng panggonan penting Srinagar City-Shankaracharya Temple lan Taman Mughal (Nishat Bagh lan Shalimar Bagh). Urip ing Hotel.

DAY 02: SRINAGAR - SONAMARG - SRINAGAR

Sawise sarapan ing hotel, Ing wayah esuk, sampeyan bakal didhukung kanggo lelungan kanggo lelungan menyang Sonamarg.Sonamarg (Meadow of Gold) - Iki minangka papan kaéndahan sing éndah, dumunung ing Lembah Sindh, ngirangi kembang, dikepung gunung lan ana ing elevasi 2690 m dpl. Deleng uga kurang disenengi para turis, kaya latar mburi, gunung-gunung salju nglawan langit sing cetha. Pucuk pante alun sing dikubengi karo sikil sycamore, perak salaka, cemara lan cemara lan pungkasan ing sisih Kashmir kanggo drive saka Srinagar menyang Leh. Iki uga minangka basis kanggo sawetara treks sing menarik kanggo ketinggian tinggi ing Himalaya Lakes. Sawise sampeyan nedha awan ing restoran lokal, umpamane kamera kanthi gambar pemandangan gunung sing apik banget. Sampeyan bisa seneng kulo ing Sonamarg (Opsional). Wengi drive saka Sonamarg kanggo Srinagar. Urip ing Hotel.

DAY 03: SRINAGAR - PAHALGAM

Esuke sawise nedha isuk, mriksa omah saka omah lan mangkat menyang Pahalgam, ngunjungi dalan Saffron Pampora, ndeleng pedhange sing ayu, akeh sawah lan reruntuhan Awantipura ing dalan.
Ninggalake terus menyang Pahalgam (Lembah Shepherds) liwat alas cemara, pucuking kali sing mili saka Kali Lidder lan Lake Sheshnag sing misuwur minangka kaendahan sing apik.
Sawise sampeyan nedha awan ing restoran lokal, nerusake ngendhake kandhungan lan nyemangake kamera kanthi gambar pemandangan gunung sing apik banget. Sampeyan bisa numpak kulo ing Pahalgam. (Opsional).
Urip ing hotel ing Pahalgam.

DAY 04: PAHALGAM - GULMARG

Esuke sawise nedha isuk, mriksa metu saka hotel lan nerusake drive sing apik kanggo Gulmarg. Gulmarg (Meadow of Gold) - Ditemokake minangka panggonan wisata dening Inggris ing abad 19. Sakdurunge, kaisar Mughal turu ing lembah Gulmarg sing dawane 03 km lan dawa nganti 01.
Tlatah iki ana ing cemara pinus sing dikelilingake karo cekungan Pir Panjal ing dhuwur elevasi 2,730 meter ing sadhuwure segara lan salah sawijining tujuan wisata Kashmir sing paling misuwur. Uga uga salah sawijining lapangan golf sing paling dhuwur ing donya karo bolongan 18, uga minangka klub, sing minangka bangunan bersejarah ing sisihane dhewe. Siji bisa nikmati kulo Gondola utawa Kuda ing Gulmarg. (Opsional)

Kanggo numpak prau sing apik banget, gerbong gondola sing dibangun mentas dibangun saka Gulmarg ing dhuwur ing sadhuwure Gulmarg, liwat lereng pine-cladhe banget. Saka Gulmarg trek pony ndadekake munggah menyang Khilanmarg, Kangdori lan pitu mata, pirang jam kanthi pony lagi mlaku.
Urip ing hotel ing Gulmarg.

DAY 05: GULMARG - SRINAGAR

Esuke sawise sarapan, mriksa metu saka hotel lan menyang Srinagar. Wonten ing mriku, mlebet ing Houseboat lan salajengipun nikmati menaiki Shikara kanthi santai (Opsional) ing danau - Salah sawijining aspek paling nyenengake lan santai ing liburan ing Kashmir.
Urip dumunung ing houseboat ing Srinagar.

DAY 06: SRINAGAR - TOUR ENDS

Esuke sawise nedha isuk, mriksa metu saka hotel lan mengko sampeyan bakal ditransfer menyang Bandara Srinagar ing wektu kanggo mangkat pesawat kanggo mulih.


Enquiry / Hubungi Kami