Ngundang telpon maneh

Ngomong kanggo terapi pantai sing sayah? Sand Pebbles 'Odisha Beach Tours minangka jawaban paling apik panjenengan. Odisha minangka salah sawijining negara paling lumpuh sing duwe udakara 485 saka garis pantai sing narik ati. Kaberkahan karo banyu biru sing cerah, sing dilengkapi karo pasir sing paling resik lan paling murni ing donya. Sand Pebbles nawakake paket paling apik kanggo Pantai Odisha. Iku lokasi sing sampurna kanggo nglangi nalika njupuk ing sunsets indah. Kanthi akèh bandara sing terus-terusan, pesisir ing Odisha dadi luwih andhap, supaya bisa ngundhuh perjalanan ngimpi. Odisha minangka destinasi paling apik ing taun, kanthi cuaca apik ing kabeh musim. Ora mung kuwi, pesisir pantai sing gedhe-gedhe tegese resort-resort pantai ing Odisha beda-beda gumantung lokasi. Pantai-pantai Odisha mulai ngembangake keanekaragaman hayati sing endah kanggo arsitèktur kelas donya, panedhaan apik kanggo nyenengake ketenangan, nggawé tujuan sing sampurna kanggo para turis saka sakupengé nyawijikaké urip. Pantai Odisha nyakup kabeh. Ora ana cara sing luwih apik kanggo nemu kesenengane pesisir iki sing luwih apik tinimbang karo paket Sand Pebbles saka Pantai Odisha Tours.

Iki paket nawakake dipikir ing sawetara situs paling nggumunake Odisha wis kanggo kurban, nalika uga njupuk sampeyan mati dalan diantemi. Panuntun pinter sampeyan nyedhiyakake sampeyan ing wisata sing luar biasa sing kalebu ngrasakake rasa nikmat lan asli ing saindenging negara. Ana apa-apa kaya ngeduk driji sikil menyang wedhi lan marem ing sinar matahari tropis Asia. Kabeh stres lan kuwatir bakal dicuci ing banyu biru opaque, ninggalake sampeyan kanthi tenang sing ora ngerti.

Yen sampeyan siap ngalami kaendahan endah-wayah ing pesisir pantai sing apik banget iki, hubungi kita dina iki lan supaya sampeyan bisa nemokake sampurna pantai Odisha kanggo sampeyan. We offer you the Best Beach Tour Operators in Odisha, including Beach Resorts in Odisha, so you can have a gala of time with Sand Pebbles 'Odisha Beach Tourism.

Contact Us


Paket Wisata Pantai Odisha (Nights / 9 days | Kode Wisata: 008)

DAY 01: Rawuh

Temtokake lan menehi sambutan ing Bandara Kolkata / Stasiun Kereta Api lan transfer menyang hotel sing wis dipesan. Liyane wektu gratis kanggo aktivitas dhewe. Sewengi ing Kolkata.

DAY 02: Kolkata - Balasore - Chandipur

Sawise nedha sarapan setengah dina kanggo Kolkata lan sore ing stasiun sepur kanggo mlebu train menyang Balasore. Pick munggah saka stasiun railroad Balasore lan pindhah menyang Chandipur. Mriksa ing hotel. Sewengi ing Chandipur.

DAY 03: Chandipur

Full day relax on Chandipur Beach. Sewengi ing Chandipur.

DAY 04: Chandipur - Bhubaneswar

Esuk sawise nedha isuk menyang Bhubaneswar ngunjungi rute Ratnagiri, Udayagiri & Lalitgiri (biara Buddha lan Stupas). Sewengi ing Bhubaneswar

DAY 05: Bhubaneswar - Konark

Kunjungan ing Pagi Suci ing Bhubaneswar (Parsurameswar, Mukteswar, Lingaraj, Rajarani & Vaital). Dadi, drive menyang Konark ngunjungi Dhauli en route (Ashokan Edicts) & Pipli (Appliqué Work village). Menuju sore sing cedhak karo kali sing nyambungake segara lan ngaso ing pantai. Sewengi ing Konark.

DAY 06: Konark - Puri

Sawise nedha sarapan ing Konark Sun Temple (Black Pagoda), Pantai Chandrabhaga lan Ramchandi Temple.Then drive to Puri mlebu ing hotel. Rawuh sore menyang Candhi Lord Jagannath kanggo melu ing Live Aalati Darshan. Evening relaxes ing Golden Beach & Beach Market of Puri. Sewengi ing Puri.

DAY 07: Puri - Gopalpur

Rawuh ing pésta Pagoda Lord Jagannath (Non-Hindus ora diidini ing jero candhi), Grand Road Sawise nedha isuk menyang Gopalpur ngunjungi Raghurajpur (desa warisan) lan Chilika Lake ing Barkul. Seneng numpak prau ing njero tlaga kanggo ndeleng Pulau Kalijai & Nalaban Birds Island.Ontengi ing Gopalpur.

DAY 08: Gopalpur - Taptapani - Gopalpur

Sawise nedha sarapan menyang Taptapani Hot Sulphur Spring. Rawuh sore ing Pantai Gopalpur. Sewengi ing Gopalpur.

DAY 09: Departure - Stasiun Berhampur Railway / Bandara Bhubaneswar

Sawise nedha isuk menyang Stasiun Kereta Api Berhampur / Bandara Bhubaneswar kanggo lelungan.

Skip toolbar