Ngundang telpon maneh

04 Nights Program

Bangalore - Ooty - Bangalore

Deleng uga Kode Wisata: 035.

DAY 01: BANGALORE - MYSORE (150 KM / 04 HRS)

Tiba Bangalore, lunga menyang Mysore enroute ngunjungi Tipu Summer Palace lan Fort ing Srirangapatna. Check-in kanggo Hotel. Sewengi ing Hotel.

DAY 02: MYSORE - OOTY (160 KM / 05 HRS)

Sawise nyedhiyani adoh saka Mysore klebu Mysore Palace, Chamundi Hill & Temple lan Devaraja Market, banjur menyang Ooty

DAY 03: OOTY

Sawise nedha isuk ngunjungi Botanical Garden, Pucuk Lake lan Doddabetta. Sewengi Hotel

DAY 04: OOTY - BANGALORE (273 KM / 07 HRS)

Sawise nedha bengi drive menyang Bangalore, ing rawuh mriksa menyang Hotel. Evening sabanjuré kanggo tur kutha setengah dina Bangalore kalebu Temple Bull, Lalbagh, Botanical Garden lan drive liwat Vidhana Soudha, Hotel Overnight.

DAY 05: BANGALORE - ONWARD

Sawise nedha isuk mangkat menyang Bangalore Railway Station utawa Bandara kanggo nyekel pesawat sampeyan kanggo tujuan sabanjure.

Skip toolbar