Ngundang telpon maneh
Bangalore Ooty Kodaikanal Tour

Contact Us


Sapa sing ora pengin njupuk sawetara dina lan metu ing endi wae tentrem lan megah? Yen sampeyan salah siji saka wong-wong sing pancene pengin njupuk vacation sing ayu Ooty, Kodaikanal lan Bangalore, nanging ora ngerti ngendi arep miwiti utawa carane nggawe rencana, ora, amarga paket Paket Ooty Kodaikanal bakal ngurus kabeh kepinginan. Ngarencanake lelungan menyang panggonan sing beda-beda iki bisa dadi tugas, luwih-luwih yen sampeyan pamula, nanging sampeyan pengin nemu kabungahan perjalanan. Nah, sapa sing ora? Paket Wisata Bangalore Ooty Kodaikanal bakal njamin supaya sampeyan bisa ngalami pengalaman paling apik ing perjalanan iki. Yen sampeyan lagi nggoleki demo ngendi sampeyan bisa njelajah kekayaan sajarah ibukutha lan kaendahan Ooty lan Kodaikanal ora kurang saka perjalanan ngimpi. A Bangalore Ooty Kodaikanal Tour bakal dadi paket wisata becik. Apa sing ndadekake paket wisata luwih apik yaiku layanan sentris sing apik lan tepat ing eksekutif travel. Bebarengan karo pitulungan pribadi ing saben cara sing bisa disedhiyakake sajrone wisata saka pakar wisata, sampeyan bisa nyedhiyani fasilitas akomodasi, kendaraan lan panuntun wisata. Cara sing paling gampang kanggo ngatur perjalanan sampeyan yaiku milih paket Ooty Kodaikanal Tour.

Bangalore (01 Night) - Mysore (01 Night) - Ooty (02 Nights) - Kodaikanal (02 Nights)

06 Nights | Kode Wisata: 036

DAY 01: BANGALORE

Rawuh ing Lapangan Terbang Bangalore (ketemu lan pitulung nalika rawuh) lan transfer menyang Hotel. Afternoon nerusake kanggo nyawang saka Bangalore - ngunjungi Lalbagh Botanical Garden, Cubbon Park, Vidhana Soudha, Bangalore Palace, Tipu Sultan kang Summer Palace, Temple Bull lan Gréja St.Patrick kang. Tinggal ing Bangalore

DAY 02: BANGALORE - MYSORE (140 KMS - 03 HOURS DRIVE)

Sawise nedha isuk mriksa saka Hotel lan drive menyang Mysore, ing rawuh mriksa menyang Hotel. neruske afternoon kanggo nyawang saka Mysore - ngunjungi Brindavan Gardens, Chamundi Hills, Mysore Lake, Zoo Mysore, Karnataka Amusement lan Gréja St.Philomena kang. Tinggal ing Mysore.

DAY 03: MYSORE - OOTY (180 KMS - 04 HOURS DRIVE)

Sawise nedha isuk mriksa Hotel lan drive menyang Ooty, ing rawuh mriksa menyang Hotel. Dina wayahe. Urip ing Ooty.

DAY 04: OOTY

Sawise nedha sarapan nerusake wisata Ooty - ngunjungi Taman Botani, Ooty Lake, Dodabetta Peak, Domba Lamb lan Point View Kodanadu. Urip ing Ooty.

DAY 05: OOTY - KODAIKANAL (260 KMS - 06 HOURS DRIVE)

Sawise nedha isuk mriksa metu saka Hotel lan drive menyang Kodaikanal, ing rawuh mriksa menyang Hotel. Dina wayahe. Tinggal ing Kodaikanal.

DAY 06: KODAIKANAL

Sasampunipun nedha isuk nerusake kanggo nyawang saka Kodaikanal - ngunjungi Kodai Lake, Walk Coaker kang, Bryant Park, Green Valley View, Pillar Rocks lan saka kuwi Kurinji Andavar Temple. Tinggal ing Kodaikanal.

DAY 07: KODAIKANAL - BANGALORE (450 KMS - 08 jam DRIVE) liya Coimbatore (265 KMS - 05 jam DRIVE)

Sawise nedha isuk metu saka Hotel lan drive menyang Bandara Bangalore / Coimbatore kanggo lelungan ing wayah sore.