Ngundang telpon maneh
  • 06 Nights

Bangalore (01 Night) - Mysore (01 Night) - Ooty (02 Nights) - Kodaikanal (02 Nights)

Deleng uga Kode Wisata: 036

Milih dina iki mangsa panas Paket Wisata Bangalore, Packages Mysore, Paket Wisata Ooty lan Paket Kodaikanal kanggo nikmati musim panas iki kanthi nyenengake lan seneng-seneng. Kutha sutra Bangalore wis ngukir ceruk ora mung babagan crita sukses ing IT, nanging uga misuwur kanthi sarung sutra, handloom lan kerajinan sing dirancang khusus. Ooty, taman alam sing éndah ing Mysore lan stasiun gunung Kodaikanal sing misuwur bakal ngowahi semangat.

DAY 01 : BANGALORE

Rawuh ing Lapangan Terbang Bangalore (ketemu lan pitulung nalika rawuh) lan transfer menyang Hotel. Afternoon nerusake kanggo nyawang saka Bangalore - ngunjungi Lalbagh Botanical Garden, Cubbon Park, Vidhana Soudha, Bangalore Palace, Tipu Sultan kang Summer Palace, Temple Bull lan Gréja St.Patrick kang. Tinggal ing Bangalore

DAY 02: BANGALORE - MYSORE (140 KMS - 03 HOURS DRIVE)

Sawise nedha isuk mriksa saka Hotel lan drive menyang Mysore, ing rawuh mriksa menyang Hotel. Afternoon nerusake kanggo nyawang saka Mysore - ngunjungi Brindavan Gardens, Chamundi Hills, Mysore Lake, Zoo Mysore, Karnataka Amusement lan Gréja St.Philomena kang. Tinggal ing Mysore.

DAY 03: MYSORE - OOTY (180 KMS - 04 HOURS DRIVE)

Sawise nedha isuk mriksa Hotel lan drive menyang Ooty, ing rawuh mriksa menyang Hotel. Dina luang. Urip ing Ooty.

DAY 04: OOTY

Sawise nedha sarapan nerusake wisata Ooty - ngunjungi Taman Botani, Ooty Lake, Dodabetta Peak, Domba Lamb lan Point View Kodanadu. Urip ing Ooty.

DAY 05: OOTY - KODAIKANAL (260 KMS - 06 HOURS DRIVE)

Sawise nedha isuk mriksa metu saka Hotel lan drive menyang Kodaikanal, ing rawuh mriksa menyang Hotel. Dina luang. Tinggal ing Kodaikanal.

DAY 06: KODAIKANAL

Sasampunipun nedha isuk nerusake kanggo nyawang saka Kodaikanal - ngunjungi Kodai Lake, Walk Coaker kang, Bryant Park, Green Valley View, Pillar Rocks lan saka kuwi Kurinji Andavar Temple. Tinggal ing Kodaikanal.

DAY 07: KODAIKANAL - BANGALORE (450 KMS - 08 jam DRIVE) liya Coimbatore (265 KMS - 05 jam DRIVE)

Sawise nedha isuk metu saka Hotel lan drive menyang Bandara Bangalore / Coimbatore kanggo lelungan ing wayah sore.


Skip toolbar