Ngundang telpon maneh
Bangalore lan Ooty Tour

Contact Us


Bangalore wis iklim sing nyenengake taun-taun lan kuwi sing nggawe khusus. Stasiun bukit sing adoh saka Ooty nduweni sawetara lokasi wisata sing apik, sing ndadekake sampeyan seneng kaendahan alam. Bangalore lan Ooty Tour bakal nggawa sampeyan liwat ibukutha lan "Ratu stasiun gunung". Ing satunggiling dhaerah, Kebon Botani Bangalore ninggalaken turis ambruk lan ing tangan liyane, Rose Garden of Ooty ngrembaka. Yen sampeyan wong sing nggoleki pengalaman sing padha, sampeyan kudu njupuk Tour Bangalore lan Ooty. Paket 5D / 4N Bangalore lan Ooty Tour ngijini sampeyan nikmati kepenak tujuan loro kasebut. Njaluk enraptured dening bangunan modern lan kuil mistik lan monumen. Ooty sing kasusun saka kebon botani, bukit-bukit ijo padhet lan amben kembang kang apik lan apik. Sawetara tujuan paling apik ing negara iki kalebu ing Bangalore lan Ooty Tour. Paket kita kalebu kabeh tujuan sing arep dikarepake.

Bangalore - Ooty - Bangalore

04 Nights Program | Kode Wisata: 035.

DAY 01: BANGALORE - MYSORE (150 KM / 04 HRS)

Temokake Bangalore, lunga menyang Mysore ing dalan neng Tipu Summer Palace lan Fort ing Srirangapatna. Check-in kanggo Hotel. Sewengi ing Hotel.

DAY 02: MYSORE - OOTY (160 KM / 05 HRS)

Sawise nyedhiyani adoh saka Mysore klebu Mysore Palace, Chamundi Hill & Temple lan Devaraja Market, banjur menyang Ooty

DAY 03: OOTY

Sawise nedha isuk ngunjungi Botanical Garden, Pucuk Lake lan Doddabetta. Sewengi Hotel

DAY 04: OOTY - BANGALORE (273 KM / 07 HRS)

Sawise nedha bengi drive menyang Bangalore, ing rawuh mriksa menyang Hotel. Evening proceeds for city tour half day Bangalore including Temple Bull, Lalbagh, Botanical Garden and drive past Vidhana Soudha, Overnight Hotel.

DAY 05: BANGALORE - ONWARD

Sawise nedha isuk mangkat menyang Bangalore Railway Station utawa Bandara kanggo nyekel pesawat sampeyan kanggo tujuan sabanjure.