Ngundang telpon maneh

Sumbangan kanggo sampeyan saka Sand Pebbles Tour N Travels - operator tur spasm Odisha sing nyentuh jiwa nilai pelanggan karo paket magnetik lan layanan tambahan. Tur Pebbles Tour N Travels ditemokake ing 1999 ing Bhubaneswar - kutha ibukutha sing dianggep minangka ibukutha wisata budaya lan tujuan sing apik banget ing Odisha. Pebbles Sand Tour N Travels kantor dumunung ing lingkungan atmosfer lan nduweni lingkungan nyaman.

Perusahaan, sajrone wanci punika sampun nyetel werni ingkang minangka perusahaan perjalanan lan wisata utamanipun kanthi nyawisaken paket wisata spektakuler kanthi jadwal ingkang nggumun-akir ingkang ngamanaken Puri Special Tours, Wisata Timur Laut, Pelayaran Kapal, Liburan Akhir Wengi, Bhubaneswar Special Tours, Discover Mini Amazon - Bhitarkanika, Wisata Spiritual Odisha, Chilika karo Odisha Golden Triangle, Paket Khusus RathaYatra, Buddha India Gapura ke Odisha, Pesona Pantai enchanting, Eksklusif Odisha Tribal Tour, Sanctuaries of Odisha .... kanggo sebutno sawetara. Ana loro paket wisata sing wis dirancang lan uga paket wisata sing disesuaikan karo pirang-pirang kombinasi sing nyedhiyakake kanggo para pelanggan yaiku Odisha Tribal Tours karo Kuil, Trail Buddhis Orisha karo Bhubaneswar - Puri - Konark - lan luwih akeh ... ..

Sand Pebbles tour rings ing macem-macem layanan ancillary. Perusahaan wis ngukir gambar niche ing dununge Layanan Sewa Mobil lan dilengkapi karo armada alluring saka mobil lan pelatih paling modern. Tur Sand Pebbles ora ana watu sing ora bisa ditawanake kanggo menehi pelanggan bungah banget lan saham sing dikepengin karo kabeh sing saiki ing industri pariwisata. Perusahaan wis ngedegake cabang-cabang ing Puri, Gopalpur, Bhitarkanika, Delhi lan Kolkata ing upaya sing luar biasa kanggo nyedhaki luwih akeh pelanggan.

Tur Pebbles Sand N Travels diakoni dening Kementerian Pariwisata, Govt. India minangka entitas sing diwenehake kanggo nyedhiyakake layanan wisata sing apik kanggo wisatawan. Iki uga diakreditasi dening IATA. Perusahaan kasebut minangka anggota organisasi sing dianggep kaya IATO, UFTAA, ITTA, ADTOI, TAAI, ATOAI, FHRAI lan TAAO.

Sand Pebbles, pelopor operator wisata, Odisha, komit kanggo ngirim layanan wisata sing unik lan paling dhuwur marang para pelanggan, ing salebeting paradigma industri pariwisata. Arsitèktur wisata lan perhotelan sing dilakoni kanthi teliti dening tim adroit lan profesional Sand Pebbles tur wis dadi nilai langgeng, wektu lan maneh catapulting gambar perusahaan. Ing bidang pangembangan prodhuk lan promosi, perusahaan wis nemokake mlumpuk kanthi keunggulan kompetitif strategis. Pasukan tim sing paling berpengalaman, kerajinan, lan dilebokake ing mode fungsional; produk pariwisata lan aktivitas pariwisata sing enthrall pelanggan. Iki kalebu eco, budaya, rohani, luang, satwa, lan MICE, saéngga klebu selera lan aspirasi klien sing beda-beda.

Odisha narik kawigaten para wisatawan wisata ing ndonya. Tur Sand Pebbles ing jembaré babagan wiwit dasawarsa lan separo nangani turis sing akeh banget lan nyediakake paket wisata apik, bantuan perjalanan, lan dhukungan logistik. Proporsi bisnis sing terus berkembang sing nyakup transaksi sing nyengsemake, usaha sing sinergis, lan neo-kesempatan wis nambah maneh tur Tur Pebbles kanthi manawa dadi pimpinan bisnis tur ing India Timur. Mekanisme kasebut diadopsi dening perusahaan kanggo njamin kontrol kualitas sing cetha lan pangiriman layanan berkualitas tinggi wis narik kawigaten saka macem-macem pihak.

Enquiry Us / Hubungi Kami


Tour Operator Odisha

Tur Sand Pebbles wis cepet maju kanthi semangat sing bisa ditemtokake. Kaluwihan India Timur lan India Timur Lor ana ing prestasine sampeyan, mung klik ing platform elegan lan megah sing ditawakake dening tur Sand and Pebbles lan tim pakar kita karo penchant luar biasa kanggo keunggulan njamin pengalaman sing pancen nggampangake.

Tur Sand Pebbles nduweni bakul sing akeh banget sing dipenuhi karo paket sing macem-macem kanggo sampeyan. Dadi Kewarganegaraan, Kepentingan khusus, Spiritual, Pilgrim, Budaya & Warisan, Kenyamanan, MICE .... ana akeh ing kartu kanggo memicu semangatmu. Prefektur sampeyan apik banget ing Tur Sand Pebbles - apa Free Independent Tour utawa Group Inclusive Tour ... kita duwe hasil paling apik kanggo sampeyan.

Swara taun, tur Tur Sand Pebbles wis ngedegaké ngarsane sing paling dhuwur minangka operator tur paling gedhe Odisha lan penyedia layanan Car Rental.

Amarga layanan Mobil lan Pelatih sing ana ing dot, pituduh, lan diatur kanthi apik - tur Tur Pebbles liwat wektu wis muncul minangka jeneng kluwarga lan dadi endearing kanggo gerombolan wong ing Odisha. Perusahaan armada sing paling misuwur yaiku perusahaan sing luwih apik tinimbang kendaraan mewah 60 sing kalebu Mercedes Benz, Skoda Superb, Honda Civic, Toyota Corolla, Honda City, Toyota Innova, Tata Indigo, Mahindra Logan, Mahindra Scorpio, Mahindra Bolero, Tata Indika , Tempo Traveller, Mini-Vans, lan Pelatih. Ing kemudi ana sopir sing bisa ngobati lan ngopeni seragam perusahaan. Perusahaan kanthi agama njupuk umpan balik saka para pelanggan babagan kinerja para pembalap lan uga nyatakake dheweke nganggo kode etik. Pembalap diwenehake telpon sel lan terus njaga kontak karo manajer.

Sand Pebbles nginvasi inisiatif ramah pelanggan kalebu botol banyu mineral, koran Inggris, icebox, kertas tisu, kotak pertahanan lan payung ing kabeh kendaraan. Kabeh kendaraan dilengkapi karo sabuk pengaman lan gadget safety lan aksesoris liyane. Layanan Penyewaan Mobil lan Pelatih disedhiyakake 24X7.

Saliyane karo kepenak sing dibutuhake kanggo prekara-prekara sing wis dileksanakake ing wayah sore, monotoni lan kabudayan sing gegandhèngan karo nyepaki kutha, Tur Sand Pebbles wis nyiptakake properti fenomenal ing Taman Nasional Bhitarkanika. Iki akomodasi ekstra ekologis sing dikepengini wis diwenehi 'Jungle Resort'. Bhitarkanika minangka habitat eksotis saka alas bakau sing dicampur karo grojogan lan lumahing lendhut, dumunung ing distrik Kendrapara, Odisha. Salah satunggaling ekosistem mangrove ingkang paling ageng wonten ing India, Bhitarkanika minangka papan kanggé maneka warna flora lan fauna. Sand Pebbles Jungle Resort wis kabentuk kanggo narik kawigaten para turis. Resor iki wis berkembang dadi 'kudu tetep titik' ing jadwal madu. Tur Sand Pebbles wis nggawe tandha indelible minangka agen perjalanan bisnis perusahaan. Bisnis MICE ing perusahaan kasebut diarani minangka 'masa depan'. Tur Sand Pebbles ndadekke bisnis lan rekreasi luwih nyedhaki. Odisha minangka panggonan MICE sing bener lan apik lan kanggo ngetokake pasar MICE antusias, tur Tur Pebbles wis nyiapake rencana akeh. Potensi jaringan sing wiyar nyedhiyakake jelajah Sand Pebbles kanggo nyedhiyakake utawa mblokir kamar hotel, nampilake roto-roto, lan nggampangake hiburan lan luang kanggo para tamu. Layanan asli Sand Pebbles tour bisa narik bisnis acara sing kerep.

Sand Pebbles Events 'n' Entertainment Group, unit Sand Pebbles Tour 'n' Travels sing diakoni dening Tourism India, Govt. India lan Departemen Pariwisata, Govt. saka Odisha. Sayap iki adhedhasar ibukota Odisha - Bhubaneswar. Manajemen acara wis dadi operasi pariwisata. Ana upswing ing bisnis acara 'ing Odisha. Tur Sand Pebbles bangga dadi partner sukses gala bisnis manajemen acara ing Negara. Werna Sand Pebbles wis siap kanggo menara sing luwih dhuwur kanthi tim profesional lan kreatif sing gelembung kanthi semangat proaktif. Tujuan utama perusahaan kasebut yaiku kanggo nyedhiyani layanan sing luar biasa kanggo para klien sing dianggep kanthi fokus ing prakarsa berorientasi customer-based.

Tur Sand Pebbles ngumumake brosur banget lan informatif lan komplek promosi liyane sing katon apik banget. Paket khusus khusus saka tur Sand Pebbles nglereni kakehan etnis ing Odisha. Iki nyengkuyung pesona pariwisata suku lan kesempatan akeh kanggo turis kanggo ngenalake intim karo identitas budaya pribumi sing ditepungi dening suku Odisha. Paket-paket wisata suku saka perusahaan ngumumake rasa khusus saka wong pribumi negara; ritual lan adat istiadat. Turis diwenehake akeh cara kanggo nonton festival warna-warni sing ngrayakake praktik gaya urip sing unik sing njaga warisan sing béda. Titik odha sing wigati ing peta etnografis India amarga nduweni macem-macem komunitas suku paling gedhe. Mayoritas suku ditemokake ing distrik Koraput, Rayagada, Naurangpur, Malkangiri, Kalahandi, Kandhamal, Baudh, Keonjhar, Sundargarh lan Mayurbhanj. Tur Sand Pebbles Tribes nyakup kabeh panggonan iki lan njupuk sensasi estetis lan ekspresi gemeter saka komunitas pribumi. Kanggo turis sing duwe motivasi budhaya, tur Tur Pebbles menehi paket sing apik. Kabeh pesta diatur ing jadwal klasik perusahaan. Para turis njaluk kesempatan seumur hidup kanggo nyebarake hotspot budaya Odisha ing mangsa perayaan. Kamulyan lan ecstasy saka pameran budaya paling gedhe kayata Festival Pantai International Puri, lan Festival Konark ngembangake para turis kanggo ngurmati kaluhuran raja-raja.

Odisha akeh tujuan wisata pedesaan sing ora dikenal. Loro-lorone kaendahan tenang ing tujuan pariwisata murni, apa sing narik kawigaten para turis yaiku historis, ekspresi budaya, simbol agama, lan arti arkeologis. Lingkungan wisata desa ing Odisha dikalahake dening paket wisata Sand Pebbles. Perusahaan kasebut menehi pangerten amarga perkembangan produk budaya pribumi ing tujuan pedesaan kayata Raghurajpur. Nyedhiyakake ing turis minangka peranan afinitas tumrap gaya urip pribumi ing masyarakat lan ngupayakake dalan kanggo upliftment. Turis ngupaya kontak intim lan 'otentik' liyane karo wong pribumi Odisha. Paket tur Sand Pebbles dirancang kanggo ngonfigurasi Odisha lan negara-negara tetanggan kaya Jharkhand, Madhya Pradesh, lan Chhattisgarh sing nyakup panorama desa ing negara-negara kasebut sing nuduhaké panorama kaya lapangan padi, kebon, panorama gunung, macem-macem omah lan migrasi manuk, pameran, panitia .... lan daftar iku lengkap.