Ngundang telpon maneh

Namaskaar!... lan Salam saka nagara Jagannath.Bhubaneswar - Kutha candhi; ibukutha saka Oksana punika ibu negara kula. Odisha, kanthi warisan budaya, warisan arsitèktur lan mutiara sing didhelikaké dadi semangat India. Kuil-kuil sing apik, landmark apik, pesisir pegunungan, petualangan satwa suci lan taman nasional, makhluk-makhluk berbulu sing migrasi ing Danau Chilika ndadekke akeh pengunjung kanthi konsisten. Aku kepengin nyedhiyakake kaendahan iki ing saindenging jagad iki, lan kita minangka salah siji saka Operator Tour Winning Award ing Odisha sajrone layanan panjenengan.

Aku wis nyedhaki ekstensif saka kanak-kanak lan masalah. Iki mimpin kula kanggo ngembangake industri iki lan nyinaoni kesuksesan ukuran sing sakabehe bisa nyemangati vacationer utawa kumpul pengunjung. Lan kita bisa kanthi bangga nyatakake, ing sawetara taun, kanthi akeh usaha lan kerja keras saiki dadi Operator Tour Winning Award ing Odisha. Iki minangka sarana kanggo nggoleki "Dream Child" Sand Pebbles Tour 'n' Travels (I) Pvt Ltd. Kawiwitan pengalaman lan keterlibatan ing industri iki, aku nduweni kapasitas kanggo ngumpulake klompok banget nyawisake lan staf sing wis pengalaman sing bakal ngluwihi kewajiban sing dikarepake kanggo nyedhiyani pengunjung kanthi pengalaman perjalanan paling becik.

Operator Tour Winning Award ing Odisha

Dina iki kita wis nyebar swiwi kita menyang New Delhi lan Kolkata lan makarya ing metros beda India kanthi karsa kang becik kanthi bantuan Departemen Pariwisata, Pemerintah Odisha lan Pemerintah India. Minangka Operator Tour Winning Award ing Odisha, motto utama kita yaiku kanggo menehi lelungan pengalaman pengalaman, kothak kebak kenangan lan rai seneng.

Kanthi iki, aku seneng ngluwihi sambutan hangat kanggo wong-wong kanggo ngunjungi negara kita apik lan nengsemake lan nemokke keunggulan jawata. Punika pangarepan kula ingkang sejatos menawi para tamu badhé nindakaken panaliti nylidiki pemandangan lan fauna flora India. Aku kepengin njamin yen pengalaman bakal linger ing pengeling-elinge kanggo wektu immemorial.

Kula kabeh sing paling apik kanggo kabeh sampeyan lan antisipasi sambutan sampeyan ing Odisha.

Atithi Devo Bhava!....

Alok Maharana
MD, Sand Pebbles Tours