April 2019
M T W T F S S
«Feb
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Sri Lanka: A Journey To Asia's Newest Destination

Yen sampeyan durung menyang Sri Lanka, sampeyan kudu. Sampeyan pancen kudu & karo ati sing mbukak. Lan, manawa jenis wisatawan Sri Lanka cocok kanggo? Saben uwong! Saka kulawargane menyang pasangan utawa wong sing seneng lelungan bebarengan lan kabeh sing ana ing antarané, Sri Lanka minangka kejutan sing ora dikarepake sing ora bakal ngeculaké. Diisi karo pasuryan mesum, nengsemake [...]

Cara Nggawe Liburan Sampeyan Kanthi Kagum liyane Penting

Dadi, sampeyan pungkasane bakal njupuk liburan sing ditunggu-tunggu karo liyane sing penting. Nanging ora mesthine anggur lan roses nalika pasangan mutusake kanggo nyerang dalan bebarengan. Saperangan liburan bisa dadi pengalaman gedhe, ing babagan pengalaman pribadi lan kesehatan hubungan sampeyan. Ing sisih liyane, [...]

Panggonan Ing India Sing Saben Game Of Thrones Fan Apa Dolan

Apa sampeyan tau aran kaya sampeyan lair ing generasi salah, sawise nonton Game Of Thrones? Aku ngerasa kowe! Musim pungkasan meh kene & aku ora bisa tetep tenang! 2 taun ngenteni nyiksa para penggemar GoT. Nanging, sawisé nonton episode pisanan, aku ngerti bakal ana sing kudu ditunggu. [...]

Lelungan Kanggo Kuala Lumpur? Kabeh Sampeyan kudu Ngerti

Kutha sing kontras. Kutha sing dinamis lan kebak urip sing bakal ora bisa metu saka bab-bab anyar kanggo ndeleng lan nindakake. Kuala Lumpur minangka papan ing ngendi modhèrn nepaki tradisi. Nganti tengah abad 19th, wilayah sing saiki ditemokake ing Kuala Lumpur ditutupi alas jawah. Iku mung [...]

Ngundang telpon maneh

MERDEKA CALL BACK

Ketik rincian ing ngisor iki kanggo nyuwun telpon maneh lan kita bakal diwenehi tutul sanalika bisa.