Ngundang telpon maneh

Unleash buruh ing sampeyan karo Pasir Pebbles Paket Wisata Assam. Assam nduweni atraksi wisata kanggo saben jinis lelungan, dadi pacangan alam, wanderer, penggemar petualangan, pacar utawa photographer liar. Nuduhake tapel wates karo Bhutan, Nagaland, Manipur lan Mizoram, Assam minangka negara sing éndah dikenal minangka 'gapura kanggo Timur Lor'. Paket Tour Assam ngijini sampeyan kanggo njelajah tujuan sing luar biasa iki. Assam iku sawijining negara sing éndah lan éndah, sawijining negara sing dumadi ing Brahmaputra sing mili. Paket Tour Assam sing becik yaiku perpaduan alam, budaya, lan sejarah sing sampurna. Paket-paket iki khusus digawe dening ahli lelungan kanggo nyedhiyakake pengalaman liburan sampurna kanggo lelungan. Menehi cuaca sing nyenengake, pemandangan sing nyenengake, estates teh tlutuh, numpak grojogan, lanskap sing apik lan lingkungan sing murni, Assam minangka panggonan sing bisa nyawamu. Paket Tour Assam bakal nepangi fantasi perjalanan sampeyan.

Assam kebak flora lan fauna sing paling apik, kaéndahan bukit-bukit, lèpèn lan dhataran sing nggegirisi, lan budaya warni saka pameran lan pameran. Sampeyan bisa ngalami Best of Assam Tour kanthi Sand Pebbles Assam Tour Package. Assam yaiku produser kayu lan tèh paling gedhé ing negara iki lan minangka kilang minyak paling tua ing India. Minangka Kayu lan Teh, Assam uga diwenehi Minyak Bumi, Gas Alam, Batubara, Batu Gamping dll. Assam yaiku tanah misteri, nyawa lan legenda. Negara iki minangka salah sawijining negara sing paling keri ing India. Assam uga dikenal minangka barang-barang kerajinan sing digawe ing tebu, bambu, bras dll. Nyedhiyani njelajah tanah mistik iki kanthi Tour Sand Pebbles.

Contact Us


Kaziranga to Shillong to Guwahati
Kaziranga to Shillong to Guwahati

Kode Wisata: 024

05 Nights Program
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Shillong lan Guwahati

Kode Wisata: 023

03 Nights Program
Segitiga Wétan
Segitiga Wétan

Kode Wisata: 020

05 Nights Program
Skip toolbar