Ngundang telpon maneh

03 Nights Program

Deleng uga Kode Wisata: 031

DAY 01: PORT BLAIR ARRIVE

Wonten ing bandara Port Blair, wakil kita badhe nampi lan ngiringi hotel. Sawise check-in ing hotel lan ngendhokke sethithik, kita mulai nyawang karo Museum Antropologi, sing nuduhake alat, habitat model, seni lan kerajinan suku Aborigin Kepulauan Andaman & Nicobar banjur saka Museum Antropologi, kita terus menyang pantai Corbyn's Cove . Light & Sound Show ing Penjara Cellular: Ing wayah sore, kita pindhah kanggo Light and Sound Show ing Penjara Cellular ngendi saga perjuangan kebebasan digawa urip.

DAY 02: PORT BLAIR - ROSS ISLAND - NORTH BAY ISLAND (Coral Island) - HARBOR CRUISE (VIPER ISLAND)

Dina iki, sawisé sarapan, kita bakal nerusake lelungan menyang Pulau Ross, Bay Utara (Coral Island) lan Harbor Cruise (Pulau Viper). Pulo Ross, ibukutha Port Blair sajrone rezime Inggris, saiki ana peninggalan sing megah, kanthi struktur meh ing puing-puing. Muséum cilik nampilake foto-foto lan barang-barang antik liyane saka Inggris, sing ana hubungane karo pulo kasebut. North Bay (Coral Island) nawakake karang eksotik, iwak-iwak lan kewan segara ing jero laut. Kita bisa ndeleng karang-karang iki werna-werna & urip segara jero banyu liwat ing kaca ngisor kapal lan snorkeling (opsional). CRUISE HARBOR (Pulau Viper): Petang, kita nerusake kanggo lelayaran pelabuhan, panorama pitung poin saka segara yaiku pelabuhan, dermaga ngambang, lan liya-liyane kalebu lelungan menyang Pulau Viper ing papan eksekusi.

DAY 03: PORT BLAIR - CITY SIGHTSEEING - SHOPPING

Sawise sarapan, kita njupuk sampeyan kanggo kutha Port Blair sing nyakup Panggilan Cellular (Memorial Nasional), Chatham saw mill (pabrik paling tuwa lan paling gedhe ing Asia), Museum Alas, Samundrika (Museum Laut Naval), Pusat Sains, Taman Gandhi , Marina Park, Andaman Water Sports Complex. Shopping: Ing wayah sore, kita pindhah menyang Sagarika (Pasar Dagangan Emporium Handcraft) lan pasar lokal kanggo belanja.

DAY 04: DEPART Deleng KAWASAN ANDAMAN

Selehake ing Port Blair / Pelabuhan kanggo lelungan Return karo kenangan liburan apik.

Enquiry / Hubungi Kami