Ngundang telpon maneh
  • 05 Nights Program

Andaman Kanthi Havelock Island

Deleng uga Kode Wisata: 030

[rev_slider alias = "Andaman Kanthi Havelock Island"]

DAY 01:

PULANG PORT BLAIR

Wonten ing bandara Port Blair, wakil kita badhe nampi lan ngiringi hotel. Sawise check-in ing hotel lan ngaso sethithik, kita bakal miwiti nyawang karo Museum Antropologi, sing nuduhake alat, habitat model, seni lan handcrafts suku Aborigin Kepulauan Andaman & Nicobar banjur saka Museum Antropologi, kita nerusake menyang Corbyn's Cove pantai. Light & Sound Show ing Penjara Cellular: Ing wayah sore, kita pindhah kanggo Light and Sound Show ing Penjara Cellular ngendi saga perjuangan kebebasan digawa urip.

DAY 02:

PORT BLAIR - ROSS ISLAND - NORTH BAY ISLAND (CORAL ISLAND) - HARBOR CRUISE (VIPER ISLAND)

Dina iki, sawisé nedha isuk bakal dilakoni kanggo jelajah dina kanggo Pulau Ross, Bay Utara (Coral Island) lan Pulau Viper (Cruise Harbour). Pulo Ross: Pisanan kita miwiti perjalanan sing apik banget (dening kapal) menyang Pulo Ross, ibukutha Port Blair sajrone rezim Inggris, saiki ana peninggalan sing nggegirisi, kanthi struktur meh ing puing-puing. Muséum cilik nampilake foto-foto lan barang-barang antik liyane saka Inggris, sing ana hubungane karo pulo kasebut. North Bay (Pulau Koral): Saka Pulau Pulo, kita nerusake lelungan sing nyenengake menyang pulo North Bay (Coral Island) sing nyedhiyakake karang eksotis, iwak warni lan urip segara ing jero banyu. Kita bisa ndeleng karang-karang iki werna-werna & urip segara jero banyu liwat ing kaca ngisor kapal lan snorkeling (opsional). Cruise Harbour (Pulau Viper): Petang, kita nerusake kanggo lelayaran pelabuhan, panorama panuntun pitung poin saka segara yaiku pelabuhan, dermaga ngambang, lan liya-liyane kalebu lelungan menyang Pulau Viper ing papan eksekusi.

DAY 03:

PORT BLAIR - HAVELOCK ISLAND

Dina iki, kita miwiti lelungan kita menyang Pulau Havelock liwat ferry saka Pelabuhan Port Blair. Wonten ing Pulau Havelock, wakil kita badhé nampi lan ngiringi panjenengan kanggé mriksa ing resort. Aktivitas luang opsional ing Havelock Island: Snorkeling trip to Elephant Beach: Rs.750.00 Per person (kalebu Private Boat, Guide & Snorkeling equipment)

DAY 04:

HAVELOCK ISLAND- PORT BLAIR

Sawise nedha isuk, kita pindhah menyang Pantai Radhanagar (Pantai Ora Ana 7), majalah Times ngetokake pantai paling apik ing antarane pesisir paling apik ing Asia. Iki minangka panggonan sing paling nyenengake kanggo nglangi, nglangi lan nglangi ing pantai sing diarani matahari. Sawise tengah wayahe kita bali menyang Port Blair (liwat ferry) lan ditemoni ing Port Blair.

DAY 05:

PORT BLAIR - CITY SIGHTSEEING - SHOPPING

Sawise sarapan, kita njupuk sampeyan kanggo kutha Port Blair sing nyakup Panggilan Cellular (Memorial Nasional), Chatham saw mill (pabrik paling tuwa lan paling gedhe ing Asia), Museum Alas, Samundrika (Museum Laut Naval), Pusat Sains, Taman Gandhi , Marina Park, Andaman Water Sports Complex. Shopping: Ing wayah sore, kita pindhah menyang Sagarika (Pasar Dagangan Emporium Handcraft) lan pasar lokal kanggo belanja.

DAY 06:

DEPART DARI KOTA ANDAMAN

Selehake ing Port Blair / Pelabuhan kanggo lelungan Return karo kenangan liburan apik.


Skip toolbar