Ngundang telpon maneh
Amazing Himachal Holiday Tour

Contact Us


Himachal, a land which mesmerizes your soul. Blessed by intense natural beauty, Himachal Pradesh is a tourist’s paradise. The Amazing Himachal Holiday Tour will take you on a journey of a lifetime. Trekking, river rafting, rock climbing, paragliding, rappelling and a lot more can be enjoyed in Himachal, thus giving you a chance to experience the region in a different fashion and create memories that you cherish all your life. Besides adventure, there is also the chance to enjoy the beauty of the natural landscape in Himachal. And Amazing Himachal Holiday Tour is the best way to enjoy the magnificence of the landscape. This pretty place is decorated by nature with pure whitecap mountains, the miraculous scent of pine wood, breathtaking landscape. Either you are honeymoon goers or want to spend quality time with your family, friends on a vacation; this place holds something for everybody. Admire the beauty of the hills in its full vigour with Amazing Himachal Holiday Tour. The state stands apart in terms of its sheer topographic diversity and breathtaking natural beauty. The Himachali land possesses such spellbinding magnetism that it attracts nature lovers from across the globe. Explore this amazing land with our Amazing Himachal Holiday Tour.

CHANDIGARH (1NT) - SHIMLA (2NTS) - MANALI (3NTS) - DHARAMSHALA (1NT) - DALHOUSIE (2NTS) - AMRITSAR (1NT) - CHANDIGARH

10 Nights Program | Kode Wisata: 150

DAY 01: CHANDIGARH XCHARX SHIMLA

Setu ing Chandigarh bandara / stasiun sepur, Pick & drive kanggo Shimla. Shimla, ibukutha India mangsa panas, disetel ing tengah-tengah Pegunungan Shivalik sing duwe salju, nawakake sawenehing Himalaya sing kuwat. Wonten ing Shimla, wonten ing hotel. (Sewengi ing Shimla)

DAY 02: SHIMLA

Dina iki sawise sarapan diterusake kanggo lelungan ing Shimla lan ngunjungi Kufri. Ing elevasi 2,622 meter, Kufri misuwur minangka trekking lan jalur hiking, lan lereng sing dilindhungi salju kanggo ski lan tobogganing. Wengi njupuk turu Shimla, ngunjungi gunung Jakoo sing menehi panorama kutha, Wakil Regal Lodge utawa lumaku mudhun dalan. (Sewengi ing Shimla)

DAY 03: SHIMLA XCHARX MANALI

Dina iki sawise nedha isuk Mriksa lan drive kanggo Manali. Enroute njaga kamera sampeyan, kanggo njupuk foto-foto pemandangan sing indah kayata kali beas, lembah kullu, sepisanan Dashehra dll. Ing kedadeyan Mriksa ing hotel. Manali minangka resor bukit sing paling jembar, kanthi dhuwuré 1,929 meter ing tengah-tengah ing puncak bukit ing salju, kaendahan Manali ditemokake dening kali beas kanthi banyu sing cetha, ngubengi kutha. Kabeh watara mung ndelok wit deodar lan cemeng, alas cilik lan kebon buah. Evening gratis kanggo aktivitas individu. (Sewengi ing Manali).

DAY 04: MANALI

Dina sawise nedha sarapan kanggo wisata lokal Manali, ngunjungi candi lawas taun 450 sing didedikake kanggo Hadimba Devi, sing nampilake kayu sing apik banget. Uga ngunjungi Kuil Manu lan Vashisht Kund, sing dikenal minangka sumber panas belerang. Evening gratis kanggo blanja ing Pasar Tibet lokal. (Sewengi ing Manali).

DAY 05: MANALI(OPTIONAL)

Dina iki sawise sarapan diterusake kanggo Snow Point ing dalan Rohatang. Enoute mandheg ing Solang vallwy. Rohtang pass (dhuwuré 3940 meter) iku 51 km saka Manali, nanging amarga dalan-dalan sing dilindhungi salju abot, pass iki ora acceddible kanggo meh 8 sasi taun. Evening bali menyang Manali lan wektu bebas kanggo aktivitas luang individu. Yen dalan menyang Rohtang Pass ditutup banjur tekan Snow Point (ponies / jaran bisa dipasuh langsung). Sewengi ing Manali.

DAY 06: MANALI TO DHARAMSHALA

Jarak saka 260 kilometer kanthi cara nolak ing Baijnath dikenal kanthi jeneng Shiva Temple lan luwih dikenal kanthi jeneng Palampur. Dharamhsala kuwi sawijining bukit ing pinggir Pagunungan Dhauladhar babagan km 18 ing sisih lor-wetan Kangra, Dikenal minangka kaendahan sing éndah ing tengah-tengah wit pinus dhuwur lan wit oak. Wiwit 1960, nalika dadi markas sementara Kadiyane Dalai Lama, Dharamshala wis mundhut reputasi internasional minangka "The Little Lhasa in India". O / N Hotel

DAY 07: DHARAMSHALA XCHARX DALHOUSIE

Sawise sarapan drive saka Dharamshala menyang Dalhousie sawise ngunjungi wisata lokal Places sing kalebu, Kang suci Dalai lama panggonan ing Mc Leodgunj, Memorial Perang, Candhi Bhagsunath lan Dal Lake. Njupuk Dalhousie ing wayah sore. O / N Hotel

DAY 08: DALHOUSIE

Dalhousie dijenengaké miturut Gubernur Inggris - Jenderal abad kaping l9, Lord Dalhousie. Diubengi dening vegetasi sing variatif - pines, dodders, oaks lan rhododendron ngembang. Tlatah wisata Dalhousie lokal kalebu kunjungan menyang Panjipula, Subhash Baoli lan wisata Khajjiar 24 km saka Dalhousie dikubengi alas Deodar sing kandel. Drive saka Dalhousie menyang Khajjiar apik banget. O / N Hotel

DAY 09: DALHOUSIE XCHARX AMRITSAR

Sawise sarapan, mriksa metu saka hotel lan pindhah menyang Amritsar. Mengko nerusake ngunjungi Golden Temple, Jalyanwala Bagh & Waga Border. Sewengi ing Amritsar.

DAY 10: AMRITSAR XCHARX CHANDIGARH

This day after breakfast Check out and drive to Chnadigarh. On arrival at Chandigarh transfer to for check-in. Overnight in Chandigarh.

DAY 11: CHANDIGARH XCHARX DEPARTURE

This day after breakfast, check out from the Hotel and proceed for the sightseeing tour of Chandigarh. Visit Rock Garden. An unpretentious entrance leads to a magnificent, almost surrealist arrangement of rocks, boulders, broken Chinaware, discarded fluorescent tubes, broken and cast away glass bangles, building waste, coal and clay-all juxtaposed to create a dream folk world of palaces, soldiers, monkeys, village life, women and temples. Later transfer to Chandigarh airport/railway station where the tour ends.